Bergen Maritime fagskole

Bergen maritime fagskole

Bergen maritime fagskole (BMF) har som mål å utdanne yrkesutøvere til de maritime - og petroleumstekniske næringer, herunder gi grunnlag for næringenes sertifikater. Dette vil de oppnå ved å videreføre og styrke skolens posisjon som maritim- og petroleumsteknisk undervisningsinstitusjon både regionalt og nasjonalt.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Bergen Maritime fagskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 viderutdanning 16.06.2010   ove hei. jobber fortiden som motormann. Lurte på om det var mulig og kombinere,skole med jobb ? altså teknisk fagskole skipstenisk drift. Har en turnus på 1 uke på 2 av. så har mye av tid til r...
Side:
1


Bergen Maritime fagskole