Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Bergen Arkitekt Skole

Bergen Arkitekthøgskole

Bergen Arkitekthøgskole (BAS) ble etablert i 1986 i Bergen som et pedagogisk alternativ til de to statlige utdanningene i Norge. Skolen ble godkjent av Utdanningsdepartementet i 1990 og uteksaminerte sitt første kull sivilarkitekter våren 1991.

BAS er en privat stiftelse og en av tre godkjente arkitektstudier i Norge. BAS utdanner mastere i arkitektur, et femårig gjennomgående studium. For vestlandsregionen og Bergen spesielt er det avgjørende at det utdannes arkitekter som har grunnleggende kunnskap om den lokale byggeskikken og klimaet.

Skolen er lokalisert i Sandviken i Bergen sentrum.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Bergen Arkitekthøgskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Former er det som former formen 02.12.2012   Steffen Jeg studerer for tiden i Edinburgh (Finans), men etter en god stund med fagene har jeg funnet ut at jeg virkelig vil studere noe kreativt. På VGS var jeg skuespiller i revy to år på rad og els...
0 Realfag på Bergen Arkitekt Skole 30.09.2012   Einar Olsen Har selv samfunnsfagmatte fra videregående ( 1T og 2P) Bør en ha hatt realfag for å studere på deres skole? Ser at dette ikke er et krav. Har deres tidligere studenter noen meninger om dette?
Viser 1-2 av 2 innlegg


Bergen Arkitekthøgskole