Ansgar Teologiske Høgskole

Ansgar høyskole for teologi, musikk og psykologi

Ansgar høyskoles formål er å utdanne kunnskapsrike, relasjonsorienterte og engasjerte mennesker til arbeid og tjeneste i kirke, kultur og samfunn ut fra et kristent verdigrunnlag og en høy faglig standard.

Skolens visjon er å være en skole som former, forener og forandrer. Skolens verdier er kunnskap, relasjoner og engasjement.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Ansgar høyskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Inerkulturell forståelse 16.10.2012   Sondre Hei! Det utendlandsoppholde i Asia, hvor lenge er det? Hvor mye koster det for å gå bo på en av studenthyblene skolen tilbyr? Er det mulighet for å bo to personer i en sånn studenthybel? Mvh...
Side:
1


Ansgar høyskole