Vis studentum.no som: Mobil

American College of Norway

American College of Norway

American College of Norway – start din bachelorgrad i Norge, fullfør i USA!

Vil du studere i USA? Ta ett år av en amerikansk bachelor i Norge, og fullfør bachelorgraden på et anerkjent universitet i USA! American College of Norway gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

American College of Norway (ACN) er ikke bare et forberedende år, det er faktisk en del av din bachelorgrad. Her studerer du sammen med amerikanske studenter og tar fag undervist av amerikanske professorer. Året hos American College of Norway gjør at du lettere ”sklir inn i” det amerikanske universitetssystemet.

Når du er ferdig med første året på ACN kan du overføre credits til USA og begynne rett på 2. året, eller rett på 3. året hvis du velger en av ACNs samarbeidspartnere.

Campus i Moss

Velger du å studere på ACN kan du også bo på campus i Moss. Dette er en utmerket måte til å være i nærheten av skolen og dine medstudenter på, og den enkleste måten å bo på for ACN-studenter. Velger du å bo på campus får du også mest ut av din college-opplevelse!

Velg fritt mellom USAs universiteter

Det finnes over 3500 universiteter og colleges i USA, og hos ACN får du hjelp til å velge et universitet som passer for deg. ACNs studenter har valgt universiteter på tvers av USA. For å gjøre det enkelt, kan ACN garantere deg plass ved et av deres samarbeidsuniversiteter:

Hvordan søke på studier i USA?

Imens du studerer ved American College of Norway finpusser du engelskkunnskapene dine, og finner ut hva professorene forventer av deg og hva du kan forvente av ditt universitet. Du får også personlig veiledning med søknadsprosedyrer, bolig, lån og visum – det betyr en enkel prosess for deg.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om American College of Norway

Skap et innlegg
Svar Tråder
1 Psykologi 18.06.2010   Khaled Hei Jeg lurer på spørsmål ang psykologi. Hvor mye koster studiet her i american universaty of norway? Er forelseningene\prøver på engelsk? Er det mulig å søke neste semester? Hvor ender j...
Side:
1


American College of Norway
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*