Agder Folkehøgskole

Agder Folkehøgskole

Agder folkehøgskole sin flotte beliggenhet gjør at du starter dagen din med å nyte skjærgårdsutsikten, hav og himmel. Skolen er en frilynt folkehøgskole som ikke er bundet til noe bestemt religiøst eller politisk syn. Skolen har meget mangfoldig linjetilbud. Dette mangfoldet er med på å skape et spennende, kreativt og lærerikt miljø. 

Agder Folkehøgskole er opptatt av at du skal oppleve skolens rike fagtilbud og har en fleksibel timeplan som gjør at du kan utfordre flere sider ved deg selv i løpet av ditt skoleår bestående av interesser og lærelyst ved Agder Folkehøgskole.

Studietilbudet består blant annet av linjer innen kunst, film, foto, musikk, reiseliv og samfunn. I tillegg byr valgfagene på en mulighet for deg å dyrke en ekstra interesse ved siden av. 

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Agder Folkehøgskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Hei, 05.05.2009   Hewar Sobhi Hei. Jeg lure på hva er forskjellen mellom høgskole og folkehøgskole. TAKK¨SÅ MYE!
Side:
1


Agder Folkehøgskole