Apsis Newsletter Pro
EMG
Studentums nyhetsbrev - Oktober 2019 Webversion
Hva skal du gjøre neste år? Med et hav av valgmuligheter kan det være vanskelig å bestemme seg. Bruk høsten på finne drømmestudiet ditt, eller start på en utdanning allerede nå!

Finn inspirasjon i denne månedens nyhetsbrev!
studentum-teamet
Bli personlig trener før sommeren!
Kunne du tenke deg å jobbe som personlig trener? AFPT har jobbet med å gi deg den beste PT-utdannelsen på markedet siden 2005, og foreleserne er landets beste på sine felt. Meld deg på i dag og vær ferdig utdannet før sommeren!

FORDELER

- Årsenhet og halvtårsenhet
- Studiepoeng
- Mulighet for å søke Lånekassen
- Finansiering
- Europeisk sertifisering
- Fleksible studiemodeller tilpasset fremtiden

Løpende opptak - Søk i dag!
    Mer informasjon    
Bli med på introduksjonskurs med NIKUT i høst!
Kunne du tenke deg å jobbe med psykoterapeutisk behandling i møte med menneskelig lidelse? Kunst og uttrykksterapi er en behandlingsform som bruker mange kunstformer i den psykoterapeutiske prosessen.

NIKUT tilbyr både kurs og utdanninger for deg som ønsker å inkludere mer kreative og estetiske tilnærminger i terapeutisk arbeid innen for eksempel helse, utdanning, kommunikasjon, kunst og miljøterapi.

Les mer om følgende kurs!

EXIT introduksjonskurs
18.-20. oktober 2019


Forkurs i intermodalt psykodrama
8.-10. november 2019


Introductory course - Playing to heal
7.-9. februar 2020
    Mer informasjon    
Vil du bli kosmetisk dermatologisk sykepleier?
Vi gjør drømmer til virkelighet!

Opptaket for våren 2020 er i gang ved SenZie Akademiet.

SenZie Akademiet er den eneste skolen i landet som utdanner kosmetisk dermatologiske sykepleiere. SenZie Akademiet har utviklet og samarbeidet om dette studiet med Universitetet i Sørøst Norge siden 2009. Studiet gir 30 studiepoeng.

Kosmetisk dermatologisk sykepleie er samlingsbasert på deltid over ett år og to semester. Skolen ligger på Universitetet i Sørøst Norge, Campus Drammen.

Søk nå!
    Mer informasjon    
Bli kiropraktor - gjør en forskjell
Vil du gjøre en forskjell i andres liv og samtidig få gode karrieremuligheter? Som kiropraktor setter du alltid mennesket i sentrum, og du arbeider med diagnostikk, behandling, rehabilitering og forebygging av funksjonsvansker og smerter.

På Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen kan du ta en femårig utdanning i kiropraktikk, som etter ytterligere ett års praksis leder til sertifisering.
    Mer informasjon    
Er du usikker på hva du vil studere?
Hvilken utdanning bør du ta? Økonomi og administrasjon? Medisin? Lærer? Musikk? Eller kanskje markedsføring?

Det finnes et hav av yrkes- og utdanningsmuligheter, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Ta utdanningstesten og få en idé om hvilken utdanning og hvilket yrke som kan passe akkurat deg!
    Ta utdanningstesten    
Slik unngår du å havne i skippertaksfella
Høsten er godt i gang og eksamenstiden nærmer seg med stormskritt. Er du tidlig ute med forberedelsene, eller er du en av dem som alltid ender opp i skippertaksfella? Les våre tips for hvordan å jobbe målrettet frem mot eksamenstiden!
    Les mer    
Populære fagområder