Yrkesrettede kurs og utdanninger

Hotel Operations Management

SHMS - Swiss Hotel Management School, i Leysin (+1 studiesteder)
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Februar / September (+2 startdatoer)
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Februar / September (+2 startdatoer)
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Hotel Operations Management

For deg som ønsker en karriere innen hotelledelse

I denne toårige diplomutdannelsen får du alle de praktiske nøkkelkunnskapene man trenger for å drive et 5-stjerners hotell. I tillegg inngår ett års internasjonal betalt praksis hos noen av verdens mest fremragende hotellkjeder, hvilket gir deg den arbeidserfaringen som kreves for en fremgangsrik karriere.

På to år, der omtrent halvparten av tiden tilbringes på skolen i Sveits, lærer du deg alt fra Food & Beverage Management, Markedsføring og Event Management til alle aspekter innenfor Front Office Management. 

Utdannelsen foregår ved to tradisjonelle sveitsiske palasshoteller i Caux og Leysin. Kontakt skolen for informasjon om hvilken lokasjon som er aktuell.

Det Første året

I løpet av en intensiv 18-ukersperiode på skolen får du først og fremst kunnskap innen Food & Beverage Management. I tillegg til å få praktisk erfaring lærer du deg også regnskap, å planlegge menyer, grunnleggende bokføring i tillegg til generelle servicestudier. Kombinasjonen av praktisk service, relevante teoretiske fag og et lederskapskurs ruster deg godt til praksisperioden, og det som skal bli din fremtidige karriere. 

Det Andre året

Når du kommer tilbake til skolen har du gjennom din første termin og praksisperiode god kompetanse i restaurantdrift på internasjonale luksushoteller. 

Det andre året vil du lære mer om den operative driften av et 5-stjerners hotell. I tillegg til kurs innen Front Office og Rooms Division Management får du også kurs i lederskap, markedsføring, event management og bokføring. Videre avslutter du utdanningen din med ytterligere seks måneder praksis. 

Internasjonal betalt praksis

I utdannelsen inngår totalt ett år (to ganger á seks måneder) internasjonal betalt praksis. Denne praksisen skjer ofte på 5-stjerners hoteller eller resorter. Gjennom skolens internasjonale nettverk har du mulighet til å praktisere hvor du vil i verden, og få unik erfaring ved å arbeide under internasjonalt anerkjente kokker.

Vi anbefaler at du tar din første praksisperiode innen food & beverage og din andre praksis i front office. Ved gjennomført utdanning kommer du ikke bare til å ha god kompetanse innenfor ledelse i hotellbransjen, men også internasjonal arbeidserfaring fra noen av verdens mest fremgansrike hoteller. På denne måten blir du klar for din karriene i en av verdens absolutt største bransjer. 

En internasjonal opplevelse

I studiet inngår kost og losji på skolens campus. All undervisning skjer på engelsk og campus er internasjonalt, med alle verdenshjørner representert. Dette innebærer at du ikke bare får en utdanning i verdensklasse, du får også venner og kontakter over hele verden.

For kontakt eller mer informasjon om Hotel Operations Management, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

Velg mellom 2 startdatoer

Februar / September

  • Klasserom
  • Caux

Februar / September

  • Klasserom
  • Leysin

Opptakskrav/Søknad

  • Vitnemål fra videregående skole
  • CV
  • Kopi av gyldig pass
  • Personlig brev

Studiefakta, Tittel m.m

SHMS – Swiss Hotel Management School er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Kostnader

Som student på Swiss Hotel Management School betaler du en semesteravgift som inkluderer helpensjon. Skolen har forståelse for at alle studentene har ulike forutsetninger for finansiering. Du vil derfor få informasjon om hvordan andre har finansiert sine studier i den første samtalen med skolen. 

Kontakt Swiss Hotel Management School for mer informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotel Operations Management.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
SHMS - Swiss Hotel Management School
Rue du Panorama 2
1824 Caux/Montreux

SHMS – Swiss Hotel Management School

Vil du bli ekspert i internasjonal forretning og hotelledelse? Få hele verden som arbeidsplass og en innholdsrik studietid ved SHMS! Swiss Hotel Management School er en av verdens vakreste, mest kjent og velrenommerte hotellskoler. Her studerer man i et miljø...

Les mer og vis alle utdanninger ved SHMS - Swiss Hotel Management School

Highlights