Vis studentum.no som: Mobil

Studentums tjenester

Studentums tjenester

Ønsker du å annonsere på Studentum.no?

Studentum AS er en del av Educations Media Group, som i dag er markedsledende på markedsføring av utdanning i Nord-Europa. I tillegg til Norge, opererer EMG i alle nordiske land, Tyskland, Frankrike, Nederland, Russland, USA og Storbritannia.

Studentum.no ble lansert i 2005, og har siden da hatt en jevn økning i både kunder og besøkere. Med rundt 90.000 besøkere per måned, er vi i dag en av landets ledende søkemotorer for høyere utdanning. Per dags dato finnes det over 3.500 søkbare utdanninger i databasen vår.

Hvem når vi ut til?

I mars 2014 gjennomførte Studentum en omfattende undersøkelse i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Undersøkelsen fikk 9500 svar. Et av resultatene fra denne, er at Internett er den desidert viktigste kanalen hvor unge mennesker søker etter høyere utdanning. Vår jobb er dermed å hjelpe deg med å synliggjøre din utdanningsinstitusjon nettopp der din målgruppe er.

Søketjenesten vår gjør det enkelt for fremtidige studenter å finne sin utdanning. Søkemotoren vår består av parametrene Fagområde, Utdanningstype og Sted, i tillegg til at man kan bruke søkefeltet for fritekst. Majoriteten av våre besøkere kommer imidlertid direkte inn fra eksterne søkemotorer; da først og fremst Google. 

Målgruppen vår omfatter alle som er interesserte i å ta mer utdannelse etter videregående skole. Per dags dato er over 70% av våre medlemmer i aldersgruppen 19-26 år.

Vår ekspertise

Fagmessig utformet informasjon
Vi bygger og optimaliserer sider tilpasset din institusjon og dine programmer på våre nettsider. Disse blir sentrum for dine markedsføringskampanjer på nett.

Søkemotoroptimalisering (SEO) 
Vi er spesialister på søkemotoroptimalisering (SEO). Når potensielle studenter søker etter skoler og studier på nett, skal de finne innholdet de trenger på våre nettsider.

Kunnskap om og innsikt i utdanningsbransjen
Vi kan tilby en dypere forståelse av hvem som er interessert i dine studieprogrammer, med trender i bransjen og kvantitative og kvalitative data av besøkende til din profil hos oss.

Genererer henvendelser og interessenter fra riktig målgruppe 
Vår søkemotor tiltrekker din målgruppe. Du vil få kvalifiserte interessenter og økt trafikk til egen hjemmeside.

Målbar effekt av din markedsføring

Inngår du et samarbeid med oss om markedsføring av dine utdannelser på Studentum.no, vil du aldri være i tvil om resultatene av din investering.

  • Du får kontaktopplysninger til brukere som er interessert i dine utdannelser
  • Du får løpende trafikk til egen hjemmeside, fra relevante leads
  • Du har adgang til statistikk, som gir et klart overblikk over alle parametre

Som annonsør på Studentum.no har du dessuten mulighet for å ta aktivt del i hvordan dine utdanninger presenteres, via vår kundelogin. Her får du også adgang til vårt nye omtaleverktøy, som gir deg mulighet til å la nåværende eller tidligere studenter være din ambassadør. 

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om Studentums tjenester? Ønsker du hjelp til å rekruttere studenter? Kontakt oss for mer informasjon!

Sist oppdatert 12.03.2021Skole *
Navn *
Stilling
Tlf: *
E-post *
Nettside
Ønsket informasjon
Confirm email: