Bachelor

Konditorutdanning - Bachelor

Culinary Arts Academy, i Le Bouveret
Varighet
3 år inklusive praksis
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Januar / April / Juli / Oktober Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt Culinary Arts Academy
Undervisningsspråk
Engelsk
Varighet
3 år inklusive praksis
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Januar / April / Juli / Oktober Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt Culinary Arts Academy
Undervisningsspråk
Engelsk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Konditorutdanning - Bachelor

Ta en Konditorutdanning i verdensklasse

Er du kokk, eller interessert i sjokolade, konfekt, kaker og desserter? Culinary Arts Academy i Sveits tilbyr studier innom bakeri, konfekt og sjokolade. Utdanningen er på Bachelornivå og foregår i Le Bouveret som ligger i den franske delen av Sveits.

Du kan søke på utdanningen selv om du ikke har tidligere erfaring. Har du derimot erfaring fra før av finnes det mulighet til å starte direkte på 2-året.

Hos Culinary Arts Academy er det små klasser og et tett samarbeid mellom lærere og studenter. Dette gir deg den personlige oppmerksomheten som trengs for å utvikles til å bli en kreativ konditor.

Culinary Arts Academy legger stor vekt på å tilby studenten muligheten til å aktivt utvikle seg til en profesjonell konditor. Dette gjør man ikke bare gjennom undervisning i klasserommet, men også gjennom utflukter til restauranter, vingårder, matprodusenter, messer og gastronomiske arrangementer.

Om utdanningen

Etter ett års utdanning mottar du et sertifikat i «Konditor og Baking» - en grunnutdanning for deg som ikke tidligere har erfaring innenfor konditor- eller bakerfaget, men men som drømmer om en karriere innen fagområdet. Her går du gjennom det grunnleggende innen moderne konditori- og bakerikunst med hovedfokus på teknikker innenfor kaker, brød og bakverk.

Diplomer underveis i utdanningen

Når du har gjennomført det første året og mottatt ditt sertfikat kan du fortsette på ditt andre studieår. Etter to år får du en Swiss Grand Diploma i  «Konditor- og Sjokoladekunst». Her ligger hovedfokuset på sjokolade, praliner, trøfler og et stort utvalg av alt fra varme til kalde desserter. Du lærer også om spesielle dietter og hvordan du som konditor kan lage desserter og bakverk som tar hensyn til spesialkost. Studenter som har fullført videregående utdanning i Bakeri/Konditori eller tilsvarende kvalifiserer direkte til det andre studieåret. 

siste studieår - bachelorgrad

Det tredje året på skolen er mer teoretisk og ved fullført studium oppnår du in anerkjente bachelorgrad. Bachelorgraden er akkreditert av University of Derby, England. 

Vil tilbyr også disse utdanningene:

Praksis i verdensklasse

Praksisen er i absolutt verdensklasse og gir deg muligheten til å starte en fremgangsrik karriere som pastry chef ved luksusvirksomheter verden over. Noen populære destinasjoner pleier å være Sveits, London, Italia, Belgia og Hong Kong.

En internasjonal opplevelse

I løpet av tiden på skolen inngår kost og losji på skolens campus i Le Bouveret, med utsikt over Genèvesjøen. All undervisning foregår på engelsk på skolens internasjonale campus der alle verdenshjørnene er representert. Dette innebærer at du ikke bare får en utdannelse i verdensklasse og blir inspirert av ulike matkulturer; du får også nye venner og muligheten til å knytte kontakter over hele verden.

For kontakt eller mer informasjon om Konditorutdanning - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Januar / April / Juli / Oktober

  • Klasserom
  • Le Bouveret
  • Engelsk
  • Søknadsfrist: Kontakt Culinary Arts Academy

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Culinary Arts Academy er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Opptakskrav/Søknad

IELTS-score på 5,5 eller TOEFL iBT 55 eller tilsvarende OOPT 50+. Hvis du ikke har det nødvendige språknivået, kan du forbedre språket og studere dine ferdigheter med vårt engelske stiftelsesprogram. Anbefalt minimum alder 18 år.

Kontakt skolen for mer informasjon

Kostnader

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.

Kontakt skolen for mer informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Konditorutdanning - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Culinary Arts Academy
Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret

Kokkeutdanning i Sveits

Har du ambisjoner om en vellykket karriere i kulinariske kunster og kokkefaget? Drømmer du om å bli blant de beste kokkene i bransjen? Culinary Arts Academy i Sveits gir deg verktøy til å klare nettopp det! Culinary Arts Academy i...

Les mer og vis alle utdanninger ved Culinary Arts Academy

Highlights