4,8 (13 Omtaler)

Norges grønne fagskole – Vea

i Moelv (+ 9 studiesteder)
Få mer informasjon om skolen 👍

Norges grønne fagskole – Vea

norges grønne fagskole

Norges grønne fagskole – Vea

- Norges eneste fagskole for grønne yrkesfag

Vea tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning for gartnere, anleggsgartnere, anleggsbransjen, rørleggere, blomsterdekoratører og mange andre håndverksfag. Våre studenter er stort sett i jobb og ønsker å videreutdanne seg eller skaffe seg spesialkompetanse innen sitt fagområde. Det er derfor viktig at vi tilbyr fleksible og nettbaserte utdanninger på deltid.

I tillegg til fagskoletilbud, har Vea videregående opplæring for voksne i gartnerfag og blomsterdekoratør. Utdanning på videregående nivå for voksne er samlingsbasert.

NOKUT-godkjent

Vea var den første fagskolen som fikk fagområdegodkjenning av NOKUT, og har fra april 2012 vært godkjent tilbyder av utdanninger innen «Grønne design- og miljøfag».

Sterkt fagmiljø og bransjesamarbeid

Vea samarbeider tett med bransjene, både i form av kompetansformidling, men også for å utvikle nye studier og kurs som bransjen trenger. Dette samarbeidet gir studentene kompetanse som de kan ta med deg rett ut i arbeidslivet.

Fagmiljøet på Vea er sterkt og sammen med våre samarbeidspartnere jobber vi for at våre studenter skal få det beste ut av det. I tillegg til undervisning holder vi kurs, fagdager og seminarer for bransjene. Det er viktig for oss at fagfolk fra bransjene ønsker å komme til Vea, og få fylle på viktig kompetanse og  oppleve Vea`s vakre uteområder.

Bo på Vea

På Vea har vi 47 hybler som leies ut til studenter. Du tegner en leieavtale som gjelder for de ukene du har fysisk samling på Vea. Da får du overnatting til studentpris.

Peisestua i «Det gamle internatet» benyttes til sosialt samvær og badstua til avslapning. Nærhet til egen strand gir mulighet for et forfriskende bad i Mjøsa. En hybel kan leies for hele studieåret, eller for de enkelte ukene du skal være inne på samling.

Internasjonalt samarbeid

I mindre fag som gartner- og blomsterdekoratørfag er det viktig med nye impulser og gode nettverk både i Norge og utlandet. Vea er en del av Flornet, et nettverk for europeiske skoler og andre aktører innenfor gartner- og blomsterdekoratørfag. Som student ved Vea kan du benytte dette nettverket til egen faglig utvikling. Utvekslingsprogrammet støttes av Erasmus+. Andre arrangementer gir interessante internasjonale opplevelser og nyttig erfaringsgrunnlag.


For kontakt eller mer informasjon om Norges grønne fagskole – Vea, vennligst fyll inn en interessemelding.

Hvorfor velge Norges grønne fagskole – Vea?

Nettbasert med samlinger på plass

Støttet av lånekassen

Gode kontakter i næringslivet

Utdanninger

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Norges grønne fagskole – Vea.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Kontakt skolen

Norges grønne fagskole – Vea

Turistveien 92
2390 Moelv

Tlf: 62 36 26 00
www.vea-fs.no


Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,8

Basert på 13 omtaler
Skriv en skoleomtale
5/5
Rebecca Fon
15 feb 2017
Vea

Vea er en skole som har gode lærere, som hjelper en når en trenger hjelp. Det er en skole som har godt miljø, og kjekt personale. Skolen og lærerne passer på at man lærer det ma...

Vis hele omtalen
5/5
Hanne
15 feb 2017
Blomsterdekoratør heltid

Ett helt fantastisk studie med flinke lærere og en fin plass og ha utdanning på.

5/5
Lena Magerøy
12 feb 2016
Anbefales!!

Tar gartner voksen deltid nå, er ferdig til sommeren. Trives utrolig godt på Vea, de fleste lærerne er kunnskapsrike og entusiastiske, og miljøet i klassen vår er kjempebra! Omr...

Vis hele omtalen
Highlights