Folkehøgskole, Nettstudier

Finn din utdanning!

Nedenfor finner du utdanninger som matcher søket " Folkehøgskole, Nettstudier".

Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å velge fagområde, studiested eller utdanningstype. Klikk på en av utdanningene i listen for å lese mer om den, og send en uforpliktende henvendelse til skolen dersom du ønsker mer informasjon. Du kan også sammenligne utdanningene og lese omtaler fra tidligere studenter. Lykke til!

Utdanning innen Økonomi og Administrasjon? Det er ikke for sent å bli nettstudent hos oss denne våren, selv om studiene våre startet i uke 7. Vi gir deg nå 15 % rabatt på studieavgiften. Tilbudet gjelder frem til søndag 5. mars på studier som starter våren 2017.

Se vilkår på ecademy.no

Viser 1-1 av 1 treff
Søkeresultat Utdanningstype sort Sted sort
compare
Pedagogikk - Bachelor
Høyskolen Kristiania Nettstudier
Folkehøgskole
Nettstudier
Bachelor i pedagogikk ved Høyskolen Kristiania gir en innføring i grunnleggende teorier om læring og undervisning og en introduksjon til ulike...
  • Studentreportasje finnes
Viser 1-1 av 1 treff
 

Sammenlign

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg 
oppdatert om høyere utdanning

*

"Folkehøgskole går ut på å ha de...

Håkon gikk ett år på friluftsliv-linja ”Topp 30” ved Høgtun Folkehøgskole, og trivdes så godt at han skal tilbake igjen som stipendiat til høsten! Her kan du lese mer om Håkons erfaringer fra Høgtun Folkehøgskole.

Les mer
Les mer om landets folkehøgskoler

Leter du etter en fullstendig oversikt over landets folkehøgskoler eller lurer du på hvor i landet de ulike skolene ligger? Her finner du alt du trenger å vite om folkehøgskolene!

Les mer