Vis studentum.no som: Mobil

Data, Folkehøgskole i Norge

Finn din utdanning!

Nedenfor finner du utdanninger som matcher søket " Data, Folkehøgskole i Norge".

Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å velge fagområde, studiested eller utdanningstype. Klikk på en av utdanningene i listen for å lese mer om den, og send en uforpliktende henvendelse til skolen dersom du ønsker mer informasjon. Du kan også sammenligne utdanningene og lese omtaler fra tidligere studenter. Lykke til!

Noroff Høyskole og Fagskole tilbyr studier på nett eller klasserom i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Vi utvikler og skreddersyr våre utdanninger, sammen med relevant industri, for å imøtekomme fremtidens yrkesliv og kompetansebehov.

Vi jobber for at våre studenter skal få en utdanning tilpasset en digital- og teknologisentrert fremtid. Våre studenter kan og vil bidra i et arbeidsliv i endring.

 
Viser 1-2 av 2 treff
   
Søkeresultat Utdanningstype Sted
Spillbedrift
Sunnhordland Folkehøgskule
Helår
Halsnøy, Norge
Spillbedrift på Sunnhordland folkehøgskole er et tilbud til deg som har allerede har gått et år på Spilldesign, Kunst +,...
Spilldesign
Sunnhordland Folkehøgskule
Helår
Halsnøy, Norge
Spillutvikling i 2D og 3D med Unity3D Spillproduksjon i et kreativt miljø Konseptutvikling og dokumentasjon Storytelling og world-building Studietur til...
Viser 1-2 av 2 treff