Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i ergoterapi

VID Stavanger
Sammendrag
Bachelor
Stavanger
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Bachelor i ergoterapi

Bachelor i Ergoterapi - VID Stavanger

Ønsker du å bidra til at mennesker i alle aldre skal ha mulighet til å leve et aktivt liv og delta i samfunnet, gjerne gjennom trening og tilrettelegging?

Hva lærer du?

Velger du å studere ergoterapi, vil du lære å forstå sammenhengen mellom aktiviteter i hverdagen og helse. Kunnskap om hvordan motivasjon og funksjon i samspill med miljøet hemmer og fremmer aktivitet, er grunnlaget for ergoterapeuters arbeid.

Noen sentrale temaer er funksjons- og aktivitetsanalyse, terapeutisk bruk av aktivitet og tilpassing av fysiske og sosiale omgivelser. Studiet inkluderer emner fra psykologi, samfunnsfag og pedagogikk, anatomi, fysiologi og sykdomslære, etikk, vitenskapsteori og forskningsmetoder.

Hvorfor velge ergoterapi?

  • Hvert årskull har et klasseromsmiljø på 50 studenter.
  • Som student hos oss blir du sett og hørt, og det sikrer deg en tett læreroppfølging i studietiden.
  • Varierte former for undervisning der blant annet ferdighetstrening er i fokus.
  • Kombinasjon mellom teori og praksis i flere emner.
  • Mulighet for å ta praksis eller deler av utdanningen i utlandet.
  • Høgskolelokalene er nye fra høsten og er plassert på Kampen i Stavanger.

Praksis

I praksisperioder møter studentene direkte på praksisplassen. Ergoterapistudiet har i hovedsak praksisplasser i hele Rogaland, samt Aust- og Vest Agder og Telemark. Det er også mulighet for praksis i utlandet, for eksempel i land som Danmark, Spania, Østerrike, Madagaskar og Palestina.

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor i ergoterapi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Videre studier/jobbmuligheter

Karrieremuligheter

Med en bachelorutdanning i ergoterapi vil du ha muligheter for spennende arbeidsmuligheter i både offentlig og privat sektor. Ferdig utdannende ergoterapeuter har en bred og allsidig kompetanse som gjør at de ikke bare arbeider i helsetjenesten, men også innen utdanning, kultur og fritid og teknisk etat.

Bli med på en spennende og positiv fagutvikling: Ergoterapi lovfestes som tjeneste i kommunehelsetjenesten fra 2020. De siste årene har det blitt opprettet flere hundre nye stillinger årlig i Norge.

Videre studiemuligheter

Etter endt bachelor kan du ta videre spesialisering innen ergoterapi innen ulike videreutdanninger, masterstudier og doktorgradsstudier. Spesialistgodkjenning kan oppnås innenfor barns helse, eldres helse, arbeidshelse, folkehelse, somatisk helse, psykisk helse og allmennhelse.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse. 

 

Når du har fått opptak til studiet, kreves det

  • Politiattest
  • MRSA- og tuberkuloseundersøkelse

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad, 180 studiepoeng.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge VID Stavanger?

Lang erfaring

Ettertraktet utdanning

Tett på arbeidslivet

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor i ergoterapi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

VID Stavanger

VID vitenskapelige høgskole 

VID vitenskapelige høgskole - Stavanger

VID Stavanger

Misjonshøgskolen har blitt til VID Stavanger. VID Stavanger er akkreditert av NOKUT og godkjent av Kunnskapsdepartementet som vitenskapelig høgskole (2008). Høgskolen har studietilbud på universitetsnivå i kristendom, teologi, religion, globalsering, samfunnsfag, kultur og interkulturell kommunikasjon. 

Hva betyr VID?

VID står for vitenskapelig, internasjonal og diakonal og dette skal være kvaliteter som preger alle deler av høgskolen virksomhet.

Du trenger ikke være kristen for å studere ved VID. Studentene på høgskolen har mange ulike livssyn. At VID er en diakonal og kirkelig forankret høgskole betyr at høgskolen bygger på kristne grunnverdier. VIDs utdanninger forbereder studentene for en arbeidshverdag hvor man møter mennesker som ofte befinner seg i sårbare situasjoner.

Om VID vitenskapelige høgskole

VID vitenskapelige høgskole tilbyr ca 50 studieprogram fordelt på fire studiesteder i Oslo, Sandnes, Stavanger og Bergen. VID utdanner blant annet sykepleiere, sosionomer, ergoterapeuter, vernepleiere, familieterapeuter, prester og diakoner. Høgskolen tilbyr høyere utdanning, driver forskning og formidler kunnskap på høyt internasjonalt nivå innenfor helse- og sosialfag, samfunns- og kulturfag, pedagogikk, ledelse, diakoni og teologi.

Vis alle utdanninger fra VID Stavanger

Kontaktinformasjon til VID Stavanger

VID Stavanger

Misjonsmarka 12
4024 Stavanger

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor i ergoterapi:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Studere teologi

Teologistudent Håkon Norby brenner for ungdomsarbeid i kirken. – Jeg har fått bruk for spesifikk kunnskap jeg sitter igjen med fra studiet, enten det er ledelsesfag, bibelkunnskap eller møtet med mennesker, forteller han.

Les mer