Community Development and Social Innovation

VID Oslo
Sammendrag
Master
Oslo
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Kontakt skolen
Klasserom

Community Development and Social Innovation

ansatte ser på én pc skjerm

Master i Community Development and Social Innovation

Vil du lære mer om samfunnsutvikling, mangold og sosial endring?

Vår nye mastergrad forbereder deg på å løse samfunnsutfordringer i lokale og globale samfunn.

Bakgrunn for utdanningen

Globale trender påvirker lokale samfunn i økende grad. Både enkelte innbyggere og lokale aktører i sivile samfunn, religiøse organisasjoner, kirker, velferds- og helsetjenester må tilpasse seg nye rammer og situasjoner i konstant endring. 

Hva lærer du?

Med utgangspunkt i FNs mål for bærekraftig utvikling, tilbyr dette masterprogrammet en plattform for å lære om samarbeid og endringsledelse. Du vil bli forberedt på å ta initiativ og pleie prosesser for samhandling mellom ulike kulturer og sektorer i samfunnet (offentlig, privat og sivilt), mellom ulike sirkulære og religiøse holdninger, samt mellom fagpersoner og frivillige. 

Programmet vektlegger både globale tilnærminger og en nær tiltykning til ulike praksisfelt. Derfor inviterer denne utdanningen studenter med en rekke ulike faglige bakgrunner, for å skape et innovativt og internasjonalt miljø for diskusjon og deling av kunnskap.

Spesialisering

Denne masterutdanningen tilbys i Oslo, hvor du kan ta følgende spesialisering: 

Diakoni og ledelse i kristelig sosial sektor

Diakoni har sitt verdigrunnlag i den kristne tradisjonen og vektlegger det å tjene verden, forankret i alt som er. Spesialiseringen undersøker dette kristelige perspektivet i et lokalt og globalt perspektiv.

Verdibasert ledelse og sosial innovasjon

Denne spesialiseringer har et særlig fokus på sosial innovasjon og verdibasert ledelse innenfor sosial velferd og helsesektoren, i og utenfor kristne og andre tradisjoner, livssyn og trosoppfatninger. 

Utveksling

Som student i denne utdanningen, vil du bli oppfordret til å engasjere deg i ett semester utenlands. Våre samarbeidspartnere er blant annet utdanningsinstitusjoner i Cape Town, Kampala, Heidelberg, Budapest og Stockholm. 

For kontakt eller mer informasjon om Community Development and Social Innovation, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

For opptak krever vi en bachelorgrad innen samfunnsvitenskap, humaniora, teologi, religionsvitenskap, helse eller sosialt arbeid.

Ekstra info om søknaden

Søkere med norsk nasjonalt ID-nummer, men som trenger å søke om studentvisum, må søke innen 1. februar. Internasjonale studenter med norsk ID-nummer som for tiden er bosatt i Norge, bør søke innen fristen 15. april. Søknadsfrist er 15. april for norske eller EU-statsborgere som for tiden har norsk ID-nummer.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad, 120 studiepoeng. 

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge VID Oslo?

Lang erfaring

Ettertraktet utdanning

Tett på arbeidslivet

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Community Development and Social Innovation.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til VID Oslo

VID Oslo

Diakonveien 14–18
0370 Oslo

Tlf: +47 990 90 005

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Community Development and Social Innovation:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Studere sosialt arbeid

Barnevernsarbeider og student Karianne Flatland brenner for å hjelpe sårbare barn og vanskeligstilte familier, og var fast bestemt på å bli barnevernsarbeider. Studievalget falt på sosialt arbeid for å ha et bredere spekter å spille på.

Les mer