4,0 (1 Omtaler)

VID Bergen

i Bergen
Få mer informasjon om skolen 👍

VID Bergen

VID vitenskapelige høgskole 

VID vitenskapelige høgskole - Bergen

VID Bergen

VID er spesialister på utdanning av mennesker til omsorgsyrker. Blir du en student hos oss vil du bli en del av et tett og sosialt læringsmiljø, med engasjerte og erfarne lærere. Studiemiljøet ved VID Bergen er faktisk kjent som et av Norges beste!

Hva betyr VID?

VID står for vitenskapelig, internasjonal og diakonal og dette skal være kvaliteter som preger alle deler av høgskolen virksomhet.

Du trenger ikke være kristen for å studere ved VID. Studentene på høgskolen har mange ulike livssyn. At VID er en diakonal og kirkelig forankret høgskole betyr at høgskolen bygger på kristne grunnverdier. VIDs utdanninger forbereder studentene for en arbeidshverdag hvor man møter mennesker som ofte befinner seg i sårbare situasjoner.

Om VID vitenskapelige høgskole

Samlet har VID Bergen cirka 500 sykepleierstudenter på bachelornivå og 350 studenter ved sine videreutdanninger. Vi utdanner studenter innen helseomsorg, blant annet sykepleiere sosionomer, og vernepleiere. Høgskolen tilbyr høyere utdanning, driver forskning og formidler kunnskap på høyt internasjonalt nivå innenfor helse- og sosialfag, samfunns- og kulturfag, pedagogikk, ledelse, diakoni og teologi.

VID bergen har 11 ulike studietilbud. Er du interessert i å studere helsefag i Bergen? Se listen over utdanninger lenger nede på denne siden. 

Campusutvikling

Frem til sommeren 2020 hadde VID syv studiesteder i fem forskjellige byer. Etter samlokaliseringen i Bergen fra januar 2022 er tallet nå nede i fem. Høsten 2022 samlokalisere VID også i Rogaland, hvor VID Stavanger og VID Sandnes ble samlokalisert i Stavanger. 

Tegning av uteområde på ny Campus i Bergen.


For kontakt eller mer informasjon om VID Bergen, vennligst fyll inn en interessemelding.

Hvorfor velge VID Bergen?

Lang erfaring

Ettertraktet utdanning

Tett på arbeidslivet

Utdanninger

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om VID Bergen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Kontakt skolen

VID Bergen

Vestlundveien 19
5145 Fyllingsdalen

Tlf: +47 990 90 005
www.vid.no

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler
Skriv en skoleomtale
4/5
cathrine midtøy
20 okt 2010

Skolen er kjempe flott =) Det er en liten skole noe som gjør at miljøet blant elevene blir mye bedre. Lærerne vet mye og er flinke til å lære fra seg. Studieprogrammet er og by...

Vis hele omtalen
Highlights