Vis studentum.no som: Mobil

VID vitenskapelige høgskole

VID vitenskapelige høgskole - Bergen

VID Bergen

Haraldsplass diakonale høgskole og Høgskolen Betanien har blitt til VID Bergen. VID Bergen har som formål å utdanne sykepleiere og annet helsepersonell til diakonal tjeneste i samfunnet både gjennom bachelorutdanning i sykepleie og videreutdanninger. Høgskolen har rundt 300 studenter og 30 ansatte.

Hva betyr VID?

VID står for vitenskapelig, internasjonal og diakonal og dette skal være kvaliteter som preger alle deler av høgskolen virksomhet.

Du trenger ikke være kristen for å studere ved VID. Studentene på høgskolen har mange ulike livssyn. At VID er en diakonal og kirkelig forankret høgskole betyr at høgskolen bygger på kristne grunnverdier. VIDs utdanninger forbereder studentene for en arbeidshverdag hvor man møter mennesker som ofte befinner seg i sårbare situasjoner.

Om VID vitenskapelige høgskole

VID vitenskapelige høgskole tilbyr ca 50 studieprogram fordelt på fire studiesteder i Oslo, Sandnes, Stavanger og Bergen. VID utdanner blant annet sykepleiere, sosionomer, ergoterapeuter, vernepleiere, familieterapeuter, prester og diakoner. Høgskolen tilbyr høyere utdanning, driver forskning og formidler kunnskap på høyt internasjonalt nivå innenfor helse- og sosialfag, samfunns- og kulturfag, pedagogikk, ledelse, diakoni og teologi.


For kontakt eller mer informasjon om VID Bergen, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

VID har bachelorstudier innen sykepleie, ergoterapi, vernepleie, samfunnsfag, teologi og sosialt arbeid. I tillegg har VID mer enn 30 videreutdanninger og mastergrader. Du finner VID vitenskapelige høgskole i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandnes.

Utdanninger

Kontakt skolen

VID Bergen

Vestlundveien 19
5145 Fyllingsdalen

Tlf: +47 990 90 005
www.vid.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om VID Bergen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

cathrine midtøy
(4)
Skolen er kjempe flott =) Det er en liten skole noe som gjør at miljøet blant elevene blir mye bedre. Lærerne vet mye og er flinke til å lære fra seg. Studieprogrammet er og bygget opp på en praktisk måte (emne for emne) noe som gir mulighet til å fokusere på en ting før man går videre til neste emne.
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra VID Bergen:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,0)
Basert på 1 omtaler
Videreutdanning for sykepleiere

Er du utdannet sykepleier og ønsker å ta videreutdanning? Med en bachelor i sykepleie har du mange valgmuligheter. Få en oversikt her!

Les mer