Vis studentum.no som: Mobil

Valdres Folkehøgskule

Valdres Folkehøgskule - rå natur og intense opplevelser

Får du et kick av rå natur og intense opplevelser? Da er Valdres Folkehøgskule midt i blinken for deg. Her finner du et bredt spekter av linjer, hvor aktiviteter i naturen står i fokus. Ved Valdres Folkehøgskule får du muligheten til å dra på tur både i det beste Norge har å tilby, samt dra på spennende reiser i utlandet!

Avhengig av linjevalget ditt kan du få oppleve blant annet fjellsport i Himalaya, paragliding i Mexico og hundekjøring i Alaska. Sjekk ut hvilke muligheter du har på de forskjellige linjene ved Valdres Folkehøgskule.

Aktiviteter året rundt med Valdres Folkehøgskule

Valdres Folkehøgskule ligger ved foten av Jotunheimen - med umiddelbar nærhet til fjell og natur. Her er det snø fra november til mai, og i vintersesongen er det kjørt opp 1200 km med langrennsløyper. I tillegg til skibakker og løyper har folkehøgskolen tilgang til en rekke andre fasiliteter. Her kan man blant annet nevne gymsal og styrketreningsrom, buldrerom, sandvolleyballbane, grusbane/fotballbane, klatrefelt, skistall og prepperom, samt keramikk-, tekstil- og sløydsal. Disse benyttes også i valgfagene ved skolen.


Utdanninger - Valdres Folkehøgskule

Helår Sted
Aktiv Bo og Fritid - Spania Valdres
Altitude - Paragliding - Sør-Afrika Valdres
Eksotisk friluftsliv - Karibien Valdres
Enduro - Hawaii Valdres
Freeride - Jotunheimen Valdres
Friluftsliv - Adventure - Kilimanjaro Valdres
Husky - Packraft - Alaska Valdres
hvilepuls - Adrenalin - Spania Valdres
Idrett - Piste - Sør-Afrika Valdres
Safari X Valdres
Stipendiatlinje Valdres
X-Sports - New Zealand Valdres

Kontaktinformasjon til Valdres Folkehøgskule

Valdres FolkehøgskuleValdres Folkehøgskule
N-2920 Leira i Valdres

Tlf: 61 35 95 00

Studentene setter karakterer

          (4)
Hundekjøring4Ever   |   30.07.2014
Jeg har selv gått denne linjen, og er superfornøyd, og anbefaler dette til alle jeg møter! Jeg skulle gjerne ha gått enda et år til, da dette har vært mitt beste år så langt. Du får utdelt egen elevhund, og blir stadig testet på hvor dine grenser går! Ønsker du er år med spenning, velg Hundekjøring!
          (5)
Torhild   |   18.05.2013
Valdres Folkehøgskule har for meg vært et år spekket av naturopplevelser, trening, sene sosiale kvelder, massasje, utfordringer på scenen, korsynging, gymsalaktiviteter, turneringer, strikking, latteranfall, mange fantastiske mennesker, pranking og ski for å nevne noe. Her kan du være den du e og det er plass for alle. Lærerne vil virkelig de...
Vis hele omtalen
          (5)
Camilla   |   10.05.2009
Vurderer du å gå på folkehøgskole? Da har je kun en ting å si: gjør det! Året på Valdres fhs var det beste året i mitt liv hittil; jeg fikk mange nye venner, møtte kjæresten min, lærte mye nytt om meg selv og var i veldig mye aktivitet. Er du glad i å trene, spille eller være mye ute er Valdres noe for deg. Og med alle de nye linjene er det anta...
Vis hele omtalen