Vis studentum.no som: Mobil

Skriving - Master

University of San Francisco
Sammendrag
Heltid
2,5 år
Master, 2 år
Oppstart: August - San Francisco
Søknadsfrist: Kontakt USF

Skriving - Master

Master i Skriving - University of San FranciscoMaster i Skriving – University of San Francisco

Brenner du for å skrive? Har du i tillegg en drøm om å studere i USA? Da bør du se hit! University of Technology (USF) tilbyr masterprogram i skriving. Studiet gir nær og personlig oppfølging, imens du samtidig får dra nytte av San Franciscos pulserende og levende litterære scene!

Programmet skal instruere deg i kreative teknikker, og la deg pleie din individuelle utvikling og visjon. Du vil også få utvikle deg i fellesskap med andre forfattere.

Studiet går over 2,5 år og inkluderer workshops og litteraturseminarer i sjangrene fiksjon, poesi og sakprosa. Utformingen av studiet vektlegger sammenhengen mellom lesing og studentenes egen skriving. De små klassene fremmer også kollegiale relasjoner mellom lærerne og studentene.

Lær om ulike sjangre

Alle emnene blir undervist av dyktige praktiserende forfattere. Ettersom tverrfaglighet fremmer kreativitet, står du fritt til å velge emner utenfor din primære sjanger. Slik får du prøve deg på en rekke ulike sjangrer og teknikker. Vellykket skriving krever imidlertid dybdeforståelse, så du skal også delta på workshops som fokuserer utelukkende på én sjanger; som eksempelvis lang fiksjon, kort fiksjon, poesi eller sakprosa. 

Arbeidet ditt kulminerer i en kreativ avhandling – en bok/et manuskript som er komponert og revidert under veiledning av fakultetet.

Praksismuligheter

USF ønsker å gi sine studenter så mange muligheter som mulig, og hjelper deg med å knytte kontakter i den litterære kulturen i San Francisco og omegn. I løpet av studiet kan du gjennom internships (praksisarbeid) få profesjonell erfaring i ulike skriverelaterte yrker. Praksisplassene inkluderer litterære tidsskrifter som Zyzzyva og Zoetrope, magasiner som Mother Jones og Wired, forlag som City Lights og Chronicle Books og mye mer. Du får også delta på litteraturfestival, besøke litterære organisasjoner og dra på konferanser. 

Opptakskrav/Søknad

For å søke opptak til studiet må du ha bestått en bachelorgrad. Søknaden må også inkludere en skriveprøve, et motivasjonsbrev og bestått TOEFL eller IELTS. 

For mer detaljert informasjon, vennligst kontakt University of San Francisco.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad / Master of Fine Arts

Kostnader

$19,710 for første året. Det tilbys et begrenset antall stipender til kvalifiserte søkere, i tillegg til undervisningsstipender.

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Skriving - Master? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University of San Francisco

Studere i USA på University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Beskrivelse og bosted

Vil du vite mer?

To order information from Skriving - Master, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!