Vis studentum.no som: Mobil

Profesjonell kommunikasjon - Master

University of San Francisco
Sammendrag
2 år
Master, 2 år
Oppstart: August - San Francisco
Søknadsfrist: Kontakt USF
Ja

Master i profesjonell kommunikasjon

Master i Profesjonell kommunikasjon - University of San FranciscoMaster i Profesjonell kommunikasjon

Ønsker du å lære mer om kommunikasjon? Kanskje drømmer du om å jobbe med PR, markedsføring eller som kommunikasjonsrådgiver? University of San Francisco tilbyr et spennende masterprogram i profesjonell kommunikasjon.

Studiet gir praktisk og teoretisk opplæring i muntlig, skriftlig og visuell kommunikasjon. Programmet er utformet for deg som ønsker å lære de teknikkene som kreves for å jobbe som kommunikasjonsspesialist innen et bredt spekter av områder. Undervisningen gis i små klasser, noe som gir tett oppfølging, mulighet for praktisk forskning, samt mer faglig engasjement.

Velg mellom tre spesialiseringer

Strategisk kommunikasjon
Strategisk kommunikasjon handler om å planlegge, designe, lede, utvikle og spre informasjon både internt og eksternt. Du lærer hvordan organisasjoner samhandler med publikum, næringsliv og media. Du vil også oppnå praktiske kommunikasjonsferdigheter som gir deg et konkurransefortrinn på arbeidsplassen.

Teknisk kommunikasjon
Teknisk dokumentasjon handler om å kunne oversette kompleks vitenskapelig eller teknisk informasjon, eksempelvis ingeniørmateriale, slik at den blir forståelig for brukeren. Du lærer å kommunisere med brukeren og samtidig sikre at produktet eller tjenesten har et konkurransefortrinn. Ettersom teknologien vokser i en rekke ulike bransjer og felt, har etterspørselen etter dyktige, brukersentrerte og tekniske kommunikasjonsmedarbeidere aldri vært større.

Helsekommunikasjon
Helsekommunikasjon utstyrer deg med de teoretiske og praktiske kommunikasjonsverktøyene du trenger for å effektivt og etisk kunne påvirke offentlige og personlige helseanliggender. Dette kan eksempelvis være å skape holdningskampanjer, bedre pasientrelasjoner, arbeide med forskrifter, forklare helsepolitikk etc. Fagfolk innen helsekommunikasjon skal kunne informere, påvirke og motivere ulike målgrupper om helse og medisinske problemer.

Jobbmuligheter

Kommunikasjonseksperter og kommunikasjonsrådgivere er i dag ettertraktet i mange bransjer og stillinger. Du kan eksempelvis finne jobb innen:

 • Kommunikasjon og markedsføring
 • Administrasjon og ledelse i media
 • Kriserespondanse
 • Forretningsrelasjoner
 • HR (Human Resources)
 • Strategisk planlegging
 • Informasjonsteknologi
 • Informasjonsdesign
 • Teknisk tekst og kommunikasjon
 • Nye medier og kreative tjenester
 • Redigering
 • Ideelle organisasjoner
 • Veldedighet og innsamlingsaksjoner
 • Helsekommunikasjon

For kontakt eller mer informasjon om Profesjonell kommunikasjon - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å søke opptak til dette studiet må du ha bestått en bachelorgrad. Internasjonale studenter må i tillegg legge ved dokumentasjon på bestått TOEFL- eller IELTS-test, samt et motivasjonsbrev.

For mer detaljert informasjon, vennligst kontakt University of San Francisco.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad

Videopresentasjon

Få et innblikk i norske studenters studiehverdag på University of San Francisco! 

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Profesjonell kommunikasjon - Master? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University of San Francisco

Studere i USA på University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Profesjonell kommunikasjon - Master, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!