Vis studentum.no som: Mobil

Miljøledelse - Master

University of San Francisco
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: August - San Francisco
Søknadsfrist: 15. februar

Miljøledelse - Master

Master i miljøledelse - University of San Francisco

Master i miljøledelse ved University of San Francisco

Master i miljøledelse ved University of San Francisco (USF) gir deg opplæring for stillinger i miljøorganisasjoner, konsulentfirmaer og veldedige organisasjoner. Med en omfattende blanding av vitenskapelige og politiske emner, vil programmet gi deg kunnskapen du trenger for å bidra til å utvikle løsninger på miljøproblemer.

Studieprogrammet integrerer kunnskap om vitenskapelig, teknisk, lovregulert og offentlig politikk på tvers av en rekke miljøspørsmål. Med fullført utdanning skal du være i stand til å vurdere, analysere og administrere en rekke problemstillinger fra et både teoretisk og praktisk synspunkt.

Oppbygning av studiet

Studiet består av 13 kurs og en hovedoppgave (masterprosjekt). Fire av kursene er obligatoriske: økologi, miljøkjemi, kvantitative metoder og masterprosjektet. 

I samarbeid med en veileder fra fakultetet, skal hver student bygge et studieprogram av de resterende kursene. Dette for å få en utdanning best tilpasset studentens mål og ønsker for faglig og intellektuell utvikling.

Studenter vanligvis tar fire kurs per semester. Undervisningen tilbys på både lørdager og ukedager, for å tillate studentene å arbeide fulltid og samtidig oppnå graden sin. De fleste studentene på dette programmet har vanligvis noe arbeidserfaring innen miljøforvaltning, og kan dermed dele av sin erfaring og kunnskap med resten av klassen.

Universitetets målsetning for studiet

  • Å gi en tverrfaglig tilnærming til forholdet og samspillet mellom mennesker og naturen
  • Å utnytte prinsipper og prosesser i naturvitenskap, samfunnsvitenskap og humaniora, for å gi både praktisk og teoretisk kunnskap til studenter som er interessert i å håndtere miljøspørsmål
  • Å forberede studentene til å møte industriens, myndighetenes og konsulentsektorens krav til miljøvern
  • Å levere et studieprogram som gir den nødvendige kunnskap til å utvikle verdibasert og kulturelt passende tilnærminger til miljøvern
For kontakt eller mer informasjon om Miljøledelse - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å søke opptak til dette studiet må du ha bestått en bachelorgrad. Internasjonale studenter må i tillegg legge ved dokumentasjon på bestått TOEFL- eller IELTS-test, samt et motivasjonsbrev.

For mer detaljert informasjon, vennligst kontakt University of San Francisco.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad / Master of Science

Kostnader

Ca $19,710 for første året. Det tilbys et begrenset antall stipender for kvalifiserte søkere.

Videopresentasjon

Få et innblikk i norske studenters studiehverdag på University of San Francisco! 

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Miljøledelse - Master? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University of San Francisco

Studere i USA på University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Miljøledelse - Master, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!