Vis studentum.no som: Mobil

Migrasjon - Master

University of San Francisco
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: August - San Francisco
Søknadsfrist: Kontakt USF

Migrasjon - Master

Master i migrasjon - University of San Francisco

Master i Migrasjon

Mer enn 230 millioner mennesker bor i dag utenfor sine hjemland. Internasjonal folkevandring er derfor en av de mest kritiske utfordringene ved det globale samfunnet. Utfordringene disse menneske står overfor, er noe av det som vektlegges i dette masterprogrammet.

Studiet skal utvikle fagfolk som kan bedre livet til innvandrere og flyktninger over hele verden. Du studerer emner innen global folkevandring sammen med forskere, professorer, prosjektpraktikanter og politikere. Programmet inkluderer ett semester ved Universidad Iberoamericana i Mexico City.

Jobbmuligheter

Med fullført utdanning skal du være forberedt for stillinger innen blant annet:

 • lokale og nasjonale myndigheter
 • politikk
 • planleggings- og konsulentfirmaer
 • frivillige organisasjoner
 • internasjonale byråer
 • offentlige interesseorganisasjoner
 • filantropiske organisasjoner og stiftelser
 • andre private aktører

Emner i studiet (med forbehold om endringer)

 • Introduksjon til migrasjonsstudier
 • Forskningsmetoder
 • Teoretisk og praktisk analyse av folkevandring
 • Offentlig politikk og sosiale følger av folkevandring
 • Identiteter og kulturelle manifestasjoner
 • Praksis i sosiale tiltak
For kontakt eller mer informasjon om Migrasjon - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å søke på dette studiet må du ha bestått bachelorgrad. Søknaden skal inkludere et motivasjonsbrev som beskriver dine grunner for å velge dette studieprogrammet, samt dine akademiske og yrkesmessige mål. Brevet bør også beskrive din bakgrunn og erfaring.

Du må også ha bestått en språktest, TOEFL eller IELTS.

For mer detaljert informasjon, vennligst kontakt University of San Francisco.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad

Videopresentasjon

Få et innblikk i norske studenters studiehverdag på University of San Francisco! 

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Migrasjon - Master? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University of San Francisco

Studere i USA på University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Migrasjon - Master, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!