Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Ledelse av Energisystemer - Master

University of San Francisco
Sammendrag
Heltid
San Francisco
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Kontakt USF - San Francisco

Ledelse av Energisystemer - Master

Masterprogram i Ledelse av Energisystemer

Master i Ledelse av Energisystemer

Energisystemer forandres stadig.Til gjengjeld er fornybar energi et de av hurtigst voksende arbeidsområdene i US. Masterprogrammet i Ledelse av Energisystemer ved University of San Francisco (USF) forbereder deg til stillinger i offentlige, private og ideelle sektorer som fremmer klimavennlige teknologier og en bærekraftig fremtid.

Undervisningen er designet av industrieksperter for å gi deg en komplett forståelse av overgangen til en lav-karbonøkonomi. Lær nye kunnskaper fra ledende forskere og praktiserende eksperter med mange års erfaring innen energifeltet.USF tilbyr personlig oppfølging i mindre klasserom og muligheter innen forskning, praksis og profesjonelle engasjement. 

Programoversikt

USFs læreplan kombinerer et helhetlig syn på energifeltet, med dybdekunnskap og tverrfaglig fundament i energiområder. Du vil utvikle profesjonelt faglige ferdigheter i omfattende kurs, givende studentprosjekter og enestående nettverksmuligheter som forbereder deg på arbeidslivet i energifeltet. Lær om klimavennlige teknologier som fornybar energi, grønne bygninger og elektroniske kjøretøy.

Undervisningen skjer på ettermiddag og kveldstid for å møte behovene til både tradisjonelle studenter og arbeidsprofesjonelle. Du vil utvikle kunnskaper og ferdigheter innen: 

 • Energivitenskap og ingeniørfag
 • Fornybar energiteknologier 
 • Klimaforandringer og miljøpåvirkninger
 • Overføring- og distribusjonssystemers pålitelighet
 • Operasjoner i elektriske systemer 
 • Integrert ressursplanlegging 
 • Energi-modelleringsverktøy og metoder
 • Distribuerte energiressurser
 • Føderal og statlig energipolitikk og lov
 • Finansiell og økonomisk analyse 
 • Utnyttelsesgrad og kostnadsfordeling
 • Forretningsstrategier i bærekraftig energi
 • Energieffektivitet og bevaring
 • Grønn transport
 • Interessentengasjement

Karrieremuligheter

Den raske veksten av ren teknologi og det økte fokuset på miljøhensyn driver innovasjon i energiindustrien. USFs program tilbyr ettertraktede ferdigheter arbeidsgivere er på utkikk etter, og du vil ha kunnskapene til å jobbe for teknologiske, ideelle og statlige selskaper.

For kontakt eller mer informasjon om Ledelse av Energisystemer - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å søke opptak til dette studiet må du ha bestått en bachelorgrad. Internasjonale studenter må i tillegg legge ved dokumentasjon på bestått TOEFL- eller IELTS-test, samt et motivasjonsbrev.

For mer detaljert informasjon, vennligst kontakt University of San Francisco.

Videopresentasjon

Få et innblikk i norske studenters studiehverdag på University of San Francisco! 

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Ledelse av Energisystemer - Master? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University of San Francisco

Studere i USA på University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Ledelse av Energisystemer - Master, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!