Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Sammendrag
Heltid
San Francisco
2 1/2 år
Master, 2 år
Oppstart: Høst: August – Vår: Januar - San Francisco
Søknadsfrist: Kontakt USF

Kjemi - Master

Master i Kjemi - University of San Francisco

Master i Kjemi ved University of San Francisco

Master i Kjemi ved University of San Francisco (USF) er utviklet for studenter som ønsker en forskningsbasert grad med personlig veiledning fra forskningsrådgivere og opplæring fra erfarne heltidsansatte. Studiet gir reell erfaring, og forbereder studentene for en fremtid innen forskning og utvikling. Du kan også gå videre til PhD-studier, studier innen helse og medisin, eller undervisningsstillinger ved videregående skole eller høyskole/universitet.

Forskningsfelt

Som student på dette programmet blir du tatt inn i en spesifikk forskningsgruppe, hvor du jobber for et veiledet forskningsprosjekt. For å kvalifisere for opptak til dette studiet, må du være interessert i å forske innen ett av følgende områder:

 • Analytical Chemistry
 • Biochemistry
 • Inorganic Chemistry
 • Medicinal Chemistry
 • Organic Chemistry
 • Physical Chemistry

Ta kontakt med University of San Francisco for å diskutere programmet og emnet og du er interessert i.


Jobbmuligheter med master i kjemi

Med fullført mastergrad i kjemi, vil du være rustet for en fremtid innen:

 • bioteknologi
 • biomedisin
 • pedagogiske, medisinske og farmasøytiske felt
 • næringer med kjemisk forskning og utvikling
 • PhD-studier eller helserelaterte studier
 • undervisning på videregående skole eller høyskole/universitet

For kontakt eller mer informasjon om Kjemi - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å søke på dette studiet må du ha fullført bachelor i kjemi eller tilsvarende. Søknaden skal inkludere et motivasjonsbrev som beskriver dine grunner for å velge dette studieprogrammet, samt dine akademiske og yrkesmessige mål. Brevet bør også beskrive din bakgrunn og erfaring.

Du må også ha bestått en GRE-test, samt TOEFL eller IELTS.

For mer detaljert informasjon, vennligst kontakt University of San Francisco.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad / Master of Science

Kostnader

$11,580 for første året.

Alle studenter som kommer inn på master i kjemi får en sjenerøs økonomisk støtte fra Instituttet for kjemi ved USF. De fleste studentene får i tillegg tildelt Teaching Assistanship-stipend (undervisningstipend) og en del kvalifiserte studenter får også Research Assistantship-stipend (forskningstipend). 

Videopresentasjon

Få et innblikk i norske studenters studiehverdag på University of San Francisco! 

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Kjemi - Master? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University of San Francisco

Studere i USA på University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Kjemi - Master, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!