Vis studentum.no som: Mobil

Internasjonale studier - Master

University of San Francisco
Sammendrag
Heltid/deltid
San Francisco
1,5 - 2 år
Master, 2 år
Oppstart: August - San Francisco
Søknadsfrist: 15. februar

Internasjonale studier - Master

Master i Internasjonale studier - University of San Francisco

Master i Internasjonale studier

University of San Francisco (USF) tilbyr deg nå et toårig masterprogram i internasjonale studier! Studiet gir deg perspektiv på omfattende internasjonal problematikk som globalisering, utvikling, fred og konflikt, menneskerettigheter og internasjonal lov. Her legges grunnlaget for en karriere innen internasjonale affærer, inkludert ikke-statlige organisasjoner, utenrikstjenester og internasjonale organisasjoner.

Masterstudiet begynner hver høst, og du kommer til å oppleve feltarbeid og praksis, spennende valgfag og ferdighetskurs. Du kommer til å få opplæring i forskningsmetoder og skrive en avhandling/anvendt prosjekt i ditt fordypningsområde. Du kan velge mellom følgende fordypningsområder: 

  • Kultur, makt og sosiale bevegelser
  • Bærekraftig utvikling og miljørettferdighet
  • Styrerett og global rettferdighet 

Med fullført master i internasjonale studier har du ferdighetene som trengs innen blant annet internasjonalt og statlig arbeid, politikk og prosjektutvikling utenriks, internasjonale ikke-statlige organisasjoner og internasjonal utvikling. 

Mangfoldig bakgrunn

USFs masterprogram i Internasjonale Studier tiltrekker studenter fra hele verden, og representerer ulike etniske og kulturelle bakgrunner. Mangfoldet skaper rike og dynamiske klasserom, med perspektiver og erfaringer som krysser generasjoner og grenser.

Praksisplass i studiet

USFs praksisprogram gir deg muligheter for profesjonell arbeidserfaring ved å jobbe for en av flere studierelevante organisasjoner. Du vil delta i en praksisplass i minimum 120 timer totalt, tilpasset dine interesser og ekspertise. Som regel tar praksisen plass sommeren mellom ditt første og andre år, og du kan være i praksis for organisasjoner overalt i verden.

Fordeler ved å studere i San Francisco

USFs professorer er ikke bare forelesere, men de har vært i lederposisjoner i statlige- og ikke-statlige byråer. De er aktivister i sine felt som utvikling, regionale konflikter, flyktninger, jus, menneskerettigheter, miljøbeskyttelse, og urfolks rettigheter.

San Francisco kan by på et pulserende, intellektuelt og globalt miljø. Campus ligger unikt til – i kjernen av alt dette! Som student på dette programmet kan du dra nytte av beliggenheten gjennom blant annet praksisarbeid og veldedig arbeid. Du kan også delta på samtaler og aktiviteter med World Affairs Council, The Commonwealth Club, samt akademiske institusjoner i nærheten. 

For kontakt eller mer informasjon om Internasjonale studier - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å søke på dette studiet må du ha bestått bachelorgrad. Søknaden skal inkludere et motivasjonsbrev som beskriver dine grunner for å velge dette studieprogrammet, samt dine akademiske og yrkesmessige mål. Brevet bør også beskrive din bakgrunn og erfaring.

Du må også ha bestått en språktest, TOEFL eller IELTS.

For mer detaljert informasjon, vennligst kontakt University of San Francisco.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad

Kostnader

Ca $30,200 for første året. Det tilbys et begrenset antall stipender til kvalifiserte søkere, i tillegg til undervisnings- og forskningsstipender.

Videopresentasjon

Få et innblikk i norske studenters studiehverdag på University of San Francisco! 

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Internasjonale studier - Master? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University of San Francisco

Studere i USA på University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Internasjonale studier - Master, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!