Vis studentum.no som: Mobil

Idrettsledelse - Master

University of San Francisco
Sammendrag
Deltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Januar - San Francisco
Søknadsfrist: Kontakt USF

Idrettsledelse - Master

Master i Idrettsledelse - University of San Francisco

Master i Idrettsledelse ved University of San Francisco

Drømmer du om å jobbe med organisasjon og ledelse innen idrett? Ta en rask vei til karrieren du alltid har ønsket deg! University of San Francisco (USF) har utdannet fagfolk siden 1991, og kan tilby deg:

 • reell erfaring fra bransjen
 • erfarne lærere og gjesteforelesere
 • over 1000 timer med praksisarbeid med lag, universiteteter og byråer verden over
 • et nettverk av 2000 tidligere studenter som er ledere i industrien og mentorer for deg
 • et mangfoldig fellesskap av klassekamerater og fremtidige kolleager, som deler din lidenskap for sport!

Master i Idrettsledelse ved USF går over 23 måneder, med undervisning én kveld i uken i San Francisco eller Southern California.

Studiesteder

Studiestedene San Francisco og Southern California tilbyr identiske læreplaner. I tillegg vil lokale fagfolk undervise i ulike valgfag, noe som tillater deg å spesialisere deg i og få den nødvendige dybden innenfor det fagområdet du brenner mest for.

Praksismuligheter

Som student på masterprogrammet i idrettsledelse har du mulighet til å bygge et nettverk av profesjonelle kontakter, som kan legge grunnlaget for din videre karriere. Lærere, gjesteforelesere, ansatte og medstudenter vil samlet gi deg innsikt i ulike karrierestrategier, organisasjoner du kan være interessert i, samt nye muligheter.

I løpet av studiet vil du gjennomføre praksisarbeid på ca 1100 timer. Her får du brukt det faglige grunnlaget til praktisk erfaring i en selvvalgt bransje.

Emner i studiet

Masterprogrammet i idrettsledelse tar blant annet for seg følgende emner:

 • Idrettsledelse i et dynamisk miljø 
 • Lederskap og kritisk tenkning i idrett
 • Lover og rettigheter i idrett
 • Økonomi og finans i idrett
 • Forretnings- og forskningsmetoder
 • Strategisk ledelse og HR i idrett
 • Regnskap og budsjett i idrett
 • Forretningsutvikling og salg i idrett
 • Markedsføring
 • Entreprenørskap og merkevare
 • Idrett og sosiale medier

For kontakt eller mer informasjon om Idrettsledelse - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å søke opptak til dette studiet må du ha bestått en bachelorgrad. Søknaden må inkludere et motivasjonsbrev, CV, anbefalingsbrev og bestått språktest (TOEFL eller IELTS).

For mer detaljert informasjon, vennligst kontakt University of San Francisco.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad

Kostnader

Ca $19,710 for første året.

Videopresentasjon

Få et innblikk i norske studenters studiehverdag på University of San Francisco! 

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Idrettsledelse - Master? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University of San Francisco

Studere i USA på University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Idrettsledelse - Master, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!