Vis studentum.no som: Mobil

Datavitenskap - Master

University of San Francisco
Sammendrag
Heltid
Master, 2 år
Oppstart: Kontakt USF - San Francisco
Søknadsfrist: 1. mars

Datavitenskap - Master

Master i Analyse - University of San Francisco

Master i Datavitenskap ved University of San Francisco

University of San Francisco (USF) tilbyr et ettårig masterprogram i datavitenskap. Studiet består av et omfattende pensum basert på matematiske teknikker innen nyere datavitenskap. Læreplanen legger vekt på utfordringer innen forretning og bedrifter, og lærer deg effektive analytiske teknikker for å løse disse. Du lærer også å både møte og kommunisere løsninger på en klar og kreativ måte.

Tidligere studenter fra dette programmet jobber i dag i selskaper som Google, Williams-Sonoma, Amazon, Capital One Labs, Eventbrite, and Mozilla.

Et allsidig og teknisk utfordrende pensum

Studiet gir kunnskap om blant annet datavitenskap, statistikk og ledelse, databaser, forretningsspråk og kommunikasjon, analyse og utvikling, samt evnen til å holde intervjuer. Studentene bruker først og fremst programmeringsspråk som R og Python i undervisningen, og lærer hvordan å effektivt distribuere datateknologi som MapReduce, Hadoop og Spark. De blir også kjent med cloud-teknologi som Amazon Web Services.

Praksis i studieprogrammet

Studiets praksisprosjekter tillater studentene å arbeide i gjennomsnitt 15 timer per uke i ni måneder. På denne måten får du lære å håndtere utfordringer innen datavitenskap og analyse – i bedrifter i og rundt San Francisco Bay Area. 

Universitetets tidligere og nåværende samarbeidspartnere inkluderer blant annet Uber, Airbnb, Eventbrite, Google, Capital One Labs, AT & T Big Data, Zephyr Helse og Houston Astros. Grupper på to til fire studenter – veiledet av fakultet –  arbeider med datavitenskapelige forretningsproblemer, og produserer et definert sett med leveranser.

Å studere i San Francisco

San Francisco er et innbydende sted å bo for studenter. Internasjonale studenter er en viktig og verdifull del av University of San Franciscos samfunn. Av de 10,700 studentene ved USF er ca 1,750 internasjonale studenter.

For kontakt eller mer informasjon om Datavitenskap - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav for internasjonale studenter

Du må ha fullført en bachelorgrad for å søke på dette studiet. I tillegg må du ha bestått engelsk språkeksamen (TOEFL eller IELTS). Vitnemål og andre relevante dokumenter på sendes inn både på sitt originalspråk og med engelsk oversettelse.

Kopi av passet ditt må legges ved i søknaden.

For mer detaljert informasjon, vennligst kontakt University of San Francisco.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad / Master of Science

Kostnader

Ca 45,175 amerikanske dollar. Det tilbys et begrenset antall stipender til de best kvalifiserte studentene.

Videopresentasjon

Få et innblikk i norske studenters studiehverdag på University of San Francisco! 

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Datavitenskap - Master? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University of San Francisco

Studere i USA på University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Datavitenskap - Master, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!