Vis studentum.no som: Mobil

Asiastudier - Master

University of San Francisco
Sammendrag
Heltid/deltid
2-3 år
Master, 2 år
Oppstart: Kontakt USF - San Francisco
Søknadsfrist: 1. april

Asiastudier - Master

Master i Asiastudier - University of San Francisco

Master i Asiastudier (Asia Pacific Studies)

Asiastudier er et toårig masterprogram utviklet for å gi verdifull kulturell kompetanse om verdensdelen Asia. Programmet gjenspeiler mangfoldet og den innovative siden av San Francisco, og tilbyr et bredt spekter av emner innen historie, litteratur, politikk, næringsliv og kultur i asiatiske regioner.

Den tverrfaglige læreplanen i studiet er utformet for å gi deg både fleksibiliteten og selvstendigheten til å følge dine lidenskaper og interesser. Separate emner i humaniora/samfunnsfag og næringsliv lar deg velge kurs som er i tråd med dine faglige eller akademiske mål etter endt utdanning.

Fordeler ved å studere i San Francisco

San Francisco er et senter for muligheter, og har tette forbindelser til Asia. Som student ved USF får du dra full nytte av San Franciscos beliggenhet og ressurser. Du kan bygge en karriere og få forskningserfaring. Gjennom praksisplasser og nettverksbygging kan du også fordype deg i byens pulserende og mangfoldige asiatiske lokalsamfunn.

Praksismuligheter

Studieprogrammet tilbyr muligheter for praksisplasser, der studentene arbeider i ideelle organisasjoner med fokus på Asia. Her vil du få praktisk erfaring og kunnskap, og samtidig oppnå studiepoeng. Studiet har også årlige arrangementer for jobbmuligheter og nettverkbygging, der du får møte organisasjoner og bedrifter som søker praktikanter og medarbeidere.

For kontakt eller mer informasjon om Asiastudier - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å søke på dette studiet må du ha bestått en bachelorgrad. Du må også ha dokumentert kunnskap i et asiatisk språk*

I søknaden må du legge ved et brev som beskriver dine personlige, akademiske og yrkesmessige grunner for å velge dette studieprogrammet. Brevet bør også beskrive din bakgrunn og erfaring.

*USF tilbyr kurs i Mandarin, Japansk og Tagalog.

For mer detaljert informasjon, vennligst kontakt University of San Francisco.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad

Kostnader

Fra $19,710. Det tilbys et begrenset antall stipender til de best kvalifiserte studentene, i tillegg til undervisnings- og forskningsstipender. Kontakt University of San Francisco for mer informasjon.

Videopresentasjon

Få et innblikk i norske studenters studiehverdag på University of San Francisco! 

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Asiastudier - Master? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University of San Francisco

Studere i USA på University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Asiastudier - Master, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!