Vis studentum.no som: Mobil

Anvendt økonomi - Master

University of San Francisco
Sammendrag
Heltid/deltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: August - San Francisco

Anvendt økonomi - Master

Master i økonomi - University of San Francisco

Master i Anvendt økonomi ved University of San Francisco

Ønsker du å studere økonomi i USA? University of San Francisco (USF) tilbyr master i økonomi. Studiet går over to år på heltid. Det finnes også fleksible muligheter for deg som ønsker å studere på deltid.

Dette er et unikt økonomiprogram som gir ferdighetene som trengs for å forstå og lykkes i dagens datakrevende økonomi. I San Francisco Bay Area endrer nye teknologier måten mennesker lever og jobber over hele verden. Nye markedsplasser og plattformer som er opprettet, endrer samspillet mellom forbrukere, bedrifter, ideelle organisasjoner og myndigheter. Som neste generasjons økonom med en M.S. i Applied Economics får kandidatene ferdighetene til å ta en lederrolle i dette dynamiske miljøet. Studere emner som priser, plattformdesign og atferdsøkonomi. Få praktiske dataanalyseferdigheter som maskinlæring, online eksperimentering, årsakssammenhenger, økonometrikk og datavisualisering som vil gjøre deg til en ettertraktet kandidat for praksisplasser og jobber.

Økonomer og analytikere er etterspurt i både den offentlige og private sektor. Dette studiet gir grundig opplæring i kvantitativ økonomi, samt i evnen til å bruke denne kunnskapen til å møte utfordringer i skiftende økonomier. 

Emner i studiet

Masterprogrammet i økonomi tar blant annet for seg følgende emner:

 • USAs økonomi og historie
 • Mikroøkonomi: Praksis og teori
 • Makroøkonomi: Praksis og teori
 • Økonomien i det moderne Europa
 • Matematikk for økonomer
 • Forskningsmetoder
 • Kilder og databaser på internett
 • Finansmarkeder
 • Internasjonal økonomi og utviklingsøkonomi
 • Banker og finansielle institusjoner
 • Eksperimentell økonomi
 • Juss
 • Internasjonal handel

Jobbmuligheter

Du blir undervist i hjertet av West Coasts finansielle hovedstad, slik at du kan utvikle deg til å bli en leder og analytiker i investeringer, formuesforvaltning, bank, økonomistyring, internasjonal økonomi og finans, samt en rekke andre bransjer. Med fullført mastergrad kan du også gå videre til PhD-studier i økonomi.

I løpet av studiet velger du om du vil spesialisere deg i Generell økonomi, Finansiell økonomi eller Internasjonal økonomi.

For kontakt eller mer informasjon om Anvendt økonomi - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Du må ha bestått en bachelorgrad, fortrinnsvis innen økonomi eller et annet relevant område. Søknaden må inkludere et motivasjonsbrev og dokumentasjon på språktest (TOEFL eller IELTS). 

For mer detaljert informasjon, vennligst kontakt University of San Francisco.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad

Kostnader

Ca $19,710 for første året.

Videopresentasjon

Få et innblikk i norske studenters studiehverdag på University of San Francisco! 

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Anvendt økonomi - Master? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University of San Francisco

Studere i USA på University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Anvendt økonomi - Master, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!