Vis studentum.no som: Mobil

Digital kommunikasjon - Bachelor

Universitetet San Pablo - CEU
Sammendrag
Heltid
4 år
Bachelor
Oppstart: September - Madrid
Søknadsfrist: Juli
Kontakt lånekassen

Digital kommunikasjon - Bachelor

studer digital kommunikasjon i utlandet

En internasjonal utdanning

Bachelorstudiet i digital kommunikasjon gir omfattende trening innen kommunikasjons- og informasjonsteknologi. Universitetet i San Pablo tilbyr studentene en internasjonal utdanning, som gir de ferdighetene og verktøyene som er nødvendige for å jobbe profesjonelt innen kommunikasjon. Underveis i studiet får du en teoribasert opplæring med praktisk opplæring i klasserom, verksteder og faglige miljøer. Du vil lære å analysere kommunikative budskap og vurdere behovet for tilstrekkelig og relevant kommunikasjon og informasjon for å danne en offentlig mening i tråd med demokratiske grunnleggende verdier.

Praktisk trening

Fra den første dagen kan du teste din kreativitet som arbeider i faglige miljøer. I tillegg kan du velge og utføre et internship med en av de 1.000 + avtalene fakultetet har med relevante bedrifter og institusjoner.

Opptakskrav/Søknad

  • Vitnemål (videregående skole)
  • B2 Engelsk 
  • B2 Spansk

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i digital kommunikasjon. 

240 ECTS. 

Undervisningen foregår enten på spansk eller engelsk. 

Kostnader

Totalt koster studiet 13170 euro i året. 

Den totale kostnaden for det første året inkluderer følgende gebyrer: forhåndsgebyr (595 €); internasjonale gjestfrihetstjenester (450 €) og påmeldingsavgift (1.295 €) og til slutt studieavgift.

Du kan søke om økonomisk støtte fra CEU Talent Bridge for første året, med mulighet for forlengelse de resterende årene. Programmet dekker opp til 50% av de akademiske avgiftene, avhengig av studentens akademiske profil. Akademiske avgifter innebærer den totale prisen for et akademisk år, men inkluderer ikke avgifter i utvalgsprosessen, forhåndsregistrerings- eller innmeldingsgebyr.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Digital kommunikasjon - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet San Pablo - CEU

studere på universitet i madrid

Universitetet San Pablo – CEU

Universitetet i San Pablo (CEU) har en av de lengste tradisjonene innen privat utdanningssektor i Spania, med over 80 år dedikert til å gjøre studenter rustet for sine fremtidige yrker.

Internasjonale studenter

Universitetet har et unikt internasjonalt miljø, med studenter fra mer enn 70 forskjellige land. Dette blir også styrket av den åpne og kosmopolitiske karakteren til byen Madrid. Trygghet og et stabilt klima, kombinert med kultur og variasjon, gjør Spanias hovedstad til en av favorittbyene for universitetetsstudenter fra hele verden.

Bachelor og master

Universitetets utdanninger er basert på et kristent verdigrunnlag, og gir mulighet til utvidet opplæring i bachelorgraden, samt dobbel bachelorgrad og doktorgradsstudier på spansk og engelsk innen områder som økonomi, business, kommunikasjon, humaniora, arkitektur, ingeniørfag eller helsefag.

Praksisplasser

Alle utdanningene er yrkesrettede, og inkluderer derfor konkurransedyktige praktikant-programmer. Universitetet samarbeider med mer enn 7.000 bedrifter og institusjoner på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Utveksling

Universitetet har siden oppstarten hatt et klart internasjonalt fokus, med mulighet for utveksling både for studentene og professorene – til prestisjefylte universiteter og internasjonale programmer i USA: Columbia University, Boston University, The University of Chicago og Fordham University.

To campuser: Moncloa og Montepríncipe

De to campusene gjør universitetet til et unikt studiested. Campusen Moncloa ligger i hjertet av Madrid, imens campusen Montepríncipe ligger i en avslappende og lett tilgjengelig bydel noen minutter unna sentrum.

Mulighet for stipend

CEU San Pablo University er opptatt av kultur og utvikling. For å gi muligheter til alle som har et mål de streber etter å nå, tilbyr de derfor stipender. 

Velger du å studere ved CEU San Pablo University får du utvikle deg selv som person, i tillegg til at du får trening og undervisning som lar deg jobbe i tverrfaglige team og globale miljøer – med engasjement, arbeidsfølelse og gode verdier.

Vis alle utdanninger fra Universitetet San Pablo - CEU

Kontaktinformasjon til Universitetet San Pablo - CEU

Universitetet San Pablo - CEU


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Digital kommunikasjon - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!