Vis studentum.no som: Mobil

studere på universitet i madrid

Universitetet San Pablo – CEU

Universitetet i San Pablo (CEU) har en av de lengste tradisjonene innen privat utdanningssektor i Spania, med over 80 år dedikert til å gjøre studenter rustet for sine fremtidige yrker.

Internasjonale studenter

Universitetet har et unikt internasjonalt miljø, med studenter fra mer enn 70 forskjellige land. Dette blir også styrket av den åpne og kosmopolitiske karakteren til byen Madrid. Trygghet og et stabilt klima, kombinert med kultur og variasjon, gjør Spanias hovedstad til en av favorittbyene for universitetetsstudenter fra hele verden.

Bachelor og master

Universitetets utdanninger er basert på et kristent verdigrunnlag, og gir mulighet til utvidet opplæring i bachelorgraden, samt dobbel bachelorgrad og doktorgradsstudier på spansk og engelsk innen områder som økonomi, business, kommunikasjon, humaniora, arkitektur, ingeniørfag eller helsefag.

Praksisplasser

Alle utdanningene er yrkesrettede, og inkluderer derfor konkurransedyktige praktikant-programmer. Universitetet samarbeider med mer enn 7.000 bedrifter og institusjoner på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Utveksling

Universitetet har siden oppstarten hatt et klart internasjonalt fokus, med mulighet for utveksling både for studentene og professorene – til prestisjefylte universiteter og internasjonale programmer i USA: Columbia University, Boston University, The University of Chicago og Fordham University.

To campuser: Moncloa og Montepríncipe

De to campusene gjør universitetet til et unikt studiested. Campusen Moncloa ligger i hjertet av Madrid, imens campusen Montepríncipe ligger i en avslappende og lett tilgjengelig bydel noen minutter unna sentrum.

Mulighet for stipend

CEU San Pablo University er opptatt av kultur og utvikling. For å gi muligheter til alle som har et mål de streber etter å nå, tilbyr de derfor stipender. 

Velger du å studere ved CEU San Pablo University får du utvikle deg selv som person, i tillegg til at du får trening og undervisning som lar deg jobbe i tverrfaglige team og globale miljøer – med engasjement, arbeidsfølelse og gode verdier.


For kontakt eller mer informasjon om Universitetet San Pablo - CEU, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kontakt skolen

Universitetet San Pablo - CEU


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Universitetet San Pablo - CEU.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Universitetet San Pablo - CEU:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!