Organisasjon og ledelse - master

UiT Norges arktiske universitet
Sammendrag
Master
Tromsø
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Organisasjon og ledelse - master

Lurer du på hvordan dagens organisasjoner og ledere håndterer endrings- og utviklingsarbeid, beslutninger fattes, formelle strukturer designes og organisasjoners omdømme og strategiske kommunikasjon utformes?

Masterprogrammet i organisasjon og ledelse gir deg en bred og solid plattform for en karriere i offentlige, private så vel som i frivillige organisasjoner. Dette innebærer et fokus på særtrekk ved de respektive organisasjonene og utfordringene med blandingsformene.  Studiet gjør deg i stand til å vurdere og anvende forskningsbasert kunnskap og gjøre selvstendige analyser av mange av de utfordringer dagens komplekse organisasjoner står overfor.

Mastergradsprogrammet i organisasjon og ledelse tar sikte på å utvikle kunnskap om drivkrefter og effekter av endrings- og omstillingsprosesser i lys av forholdet mellom organisasjon og individ, og forholdet mellom organisasjoner og omverden. Hvordan organisatoriske trender påvirker moderne organisasjoner og lederens rolle i slike prosesser fokuseres særskilt. Faget omfatter både offentlig og privat sektor så vel som det frivillige organisasjonssamfunnet.

Kontaktinformasjon til UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet

Universitetet i Tromsø
9037 Trømsø

Tlf: 77 64 40 00
Fax 77 64 49 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!