Integrert Master

Odontologi - master

Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Odontologi - master

Tannlegestudiet er variert og inneholder teoretisk opplæring i biologiske, medisinske og odontologiske fag, samt mye klinisk praksis med pasienter. Den kliniske undervisningen med pasienter foregår både internt på Universitetstannklinikken og eksternt på offentlige tannklinikker som Universitetet i Tromsø har avtaler med.


Studiet har følgende oppbygning:

1. åR:
Dette året består i stor grad av basalfag som for eksempel biokjemi, kjemi og mikrobiologi. året starter med felles undervisning med første året for profesjonsstudiet i medisin. Etter hvert starter tannlegestudentene med et eget emne der de blant annet får undervisning innenfor odontologiske fagområder.

2. åR:
Det andre året fortsetter med forberedelse til klinikk. Undervisningen i begynnelsen av andre året starter med felles introduksjon for master i odontologi og profesjonsstudiet i medisin. Deretter har tannlegestudentene egne odontologiske emner.

UiT Norges arktiske universitet
Universitetet i Tromsø
9037 Trømsø

Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Her studerer over 16.000 studenter – fordelt på over 200 studieprogrammer. UiT har studietilbud på ti steder: Tromsø, Alta, Kirkenes, Hammerfest, Harstad, Narvik, Bardufoss, Bodø,...

Les mer og vis alle utdanninger ved UiT Norges arktiske universitet

Highlights