Årsstudium

Naturbasert reiseliv og entreprenørskap - årsstudium

Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Naturbasert reiseliv og entreprenørskap - årsstudium

Reiseliv er blant verdens hurtigst voksende næringer. Stadig flere ønsker å oppleve arktisk natur og kultur, og det er et økende behov for tilbydere av naturbaserte opplevelser, som har et bevisst forhold til opplevelseskvalitet, besøksforvaltning, bærekraft og innovasjon.

Basert på kunnskaper innenfor fagområder som reiseliv, friluftsliv og entreprenørskap, lærer studentene å utvikle og formidle bærekraftige naturbaserte reiselivsopplevelser.

Studiet har et sterkt fokus på integrering av teori og praksis. Gjennom ulike praksiscase som gjennomføres i samarbeid med reiselivsbedrifter, knyttes ‘uteklasserommet’ og ‘inneklasserommet’ sammen som gjensidige og utfyllende læringsarenaer i en arktisk kontekst.

UiT Norges arktiske universitet
Universitetet i Tromsø
9037 Trømsø

Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Her studerer over 16.000 studenter – fordelt på over 200 studieprogrammer. UiT har studietilbud på ti steder: Tromsø, Alta, Kirkenes, Hammerfest, Harstad, Narvik, Bardufoss, Bodø,...

Les mer og vis alle utdanninger ved UiT Norges arktiske universitet

Highlights