Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Deltid
Søknadsfrist: 15. april
Master, 2 år
3 år
Ja
Oppstart: Høst - Harstad

Ledelse - Master

Ta en master i ledelse

Vil du studere ledelse? Drømmer du om å jobbe som leder og ha faglig ansvar eller personalansvar? Ta Master i ledelse ved Høgskolen i Harstad!

Masterprogrammet i ledelse skal bidra til din utvikling som leder. Du vil få kompetanse og forståelse for hvordan organisasjoner fungerer, samt hvordan du som leder kan påvirke dette. Studiet setter fokus på utviklingen og atferden din som leder.

Oppbygging av masterstudiet

Ledelse, organisering og styring (35 stp) gir deg en oversikt og kunnskap om fagfeltet. Temaer som blir tatt opp i dette kurset er hvordan organisasjoner fungerer, ledelsen og styringens rammebetingelser til menneskelig samspill og organisatoriske resultater.

Personlig lederutvikling (15 stp) skal utvikle din lederatferd. Gjennom å øke din samhandlingskompetanse, gjøre deg bevisst på egne ressurser og identifisere forbedringspunkter ønsker Høgskolen i Harstad å hjelpe deg til å utvikle deg til å bli en best mulig leder. 

Vitenskapsteori og forskningsmetode (10 stp) skal fungere som et hjelpemiddel for at du skal kunne gjennomføre masteroppgaven. Fokuset er å oppfordre studentene å stille seg kritisk og spørrende til antagelser, premisser og kunnskaper.

Til slutt  skriver du masteroppgaven (30 stp). Du velger selv problemstilling fra et av temaene som ligger innenfor studiets rammer. 

Samlinger

Deltidsstudiet i Ledelse går over 3 år. Det arrangeres i løpet av disse årene 16 studiesamlinger på 2-3 dager hver. Samlingene vil by på forelesninger, diskusjoner, presentasjoner og forskjellige øvelser. Som masterstudent er det viktig at du er aktiv både under samlingene og mellom hver gang dere samles. 

Master i Ledelse - Høgskolen i Harstad

Opptakskrav/Søknad

Tre års fullført høyere utdanning, eventuelt generell studiekompetanse eller realkompetanse etter gjeldende regelverk. I tillegg kreves minimum to års relevant arbeidserfaring, i all hovedsak oppnådd etter gjennomført høgskole- eller universitetsutdanning på bachelornivå.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad

Studiepoeng

90 studiepoeng

Kostnader

Semesteravgift

UiT Norges arktiske universitet

UiT

Universitetet i Tromsø

Universitetet i Tromsø, UiT, er verdens nordligste og Norges arktiske universitet. 1. januar 2016 inngikk skolen en fusjon med Høgskolen i Narvik og Høgskolen i Harstad, og visjonen er å skape et nasjonalt og internasjonalt kraftsenter for kompetanse, vekst og nyskaping i nordområdene.

Universitetet i Tromsø har ca. 15 000 studenter og rundt 3 500 ansatte, og tilbyr over 350 studier fra ni ulike fagområder. Som alle universitet i Norge, har Universitetet i Tromsø forskning, utdanning og formidling som sine hovedoppgaver.

UiT har campuser i Tromsø, Alta, Hammerfest, Kirkenes, Harstad og Narvik.

Vis alle utdanninger fra UiT Norges arktiske universitet

Kontaktinformasjon til UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet

Universitetet i Tromsø
9037 Trømsø

Tlf: 77 64 40 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!