Bachelor

Geologi - bachelor

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Geologi - bachelor

Dette er et studium for fysioterapeuter som ønsker spesialisert klinisk og akademisk kompetanse på masternivå. Studiet har to studieretninger, som begge er innrettet mot prioriterte oppgaver i dagens helsevesen.

Studieretningen psykomotorisk fysioterapi skal kvalifisere studenter til spesialisert klinisk kompetanse i utredning og behandling av pasienter med psykiske og psykosomatiske lidelser, såkalte somatiseringstilstander og funksjonelle lidelser, muskel/skjelettplager og smerteproblemer – lidelser som gjerne omtales med fellesbetegnelsen "sammensatte lidelser". Studieretningen inngår i kvalifisering for takstkompetanse A9 Psykomotorisk fysioterapi.

Studiet skal videreføre etablert fagkunnskap, men også bidra til nytenkning og innovasjon i fagfeltene. Det legges vekt på å fremme refleksjon over faglige vurderinger, handlingsvalg, virkemidler og tiltak ved hjelp av studiets tilfang av kunnskapsstoff og teori. Studiet skal skape forståelse for fysioterapi som relasjonell virksomhet, der personlige og faglige forhold er vevet inn i hverandre og påvirker alle sider ved fagutøvelsen - hvordan en møter og forstår andre mennesker, hvordan en anvender eget fag og hvordan en samarbeider med andre faggrupper.

Studiet er organisert som samlingsbasert deltidsstudium som gjennomføres over tre år.

UiT Norges arktiske universitet
Universitetet i Tromsø
9037 Trømsø

Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Her studerer over 16.000 studenter – fordelt på over 200 studieprogrammer. UiT har studietilbud på ti steder: Tromsø, Alta, Kirkenes, Hammerfest, Harstad, Narvik, Bardufoss, Bodø,...

Les mer og vis alle utdanninger ved UiT Norges arktiske universitet

Highlights