Vis studentum.no som: Mobil

Filosofi - Bachelor

UiT Norges arktiske universitet

Filosofi - Bachelor

Filosofi - bachelor

Filosofi studerer de mest grunnleggende tema i livet: så som etikk, mening, rettferdighet, lykke, medbestemmelse, kunnskap, eksistens, sannhet og identitet. Filosofi gir da grunnlag for å tenke systematisk og analytisk over høyaktuelle spørsmål som: Får vi moralsk ansvar for klimaendringer om vi drar på shoppingtur til New York og spiser oppdrettslaks? Bidrar du til seksuell trakassering om du ser porno eller ser intime bilder på Snapchat og Instagram? Er #metoo bevis på kjønnsbasert urettferdighet? Får vi ekte kunnskap med Wikipedia og Google? Gjør døden livet meningsløst? Med filosofi er du med på å øke refleksjonsevnen til samfunnet - enten du vil jobbe som lærer, journalist, politiker eller miljøaktivist. Livet blir rikt av filosofi!

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse (gjelder for de som ikke har generell studiekompetanse og som er 25 år eller eldre).

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor i filosofi, 3 år

Studiepoeng (ECTS)

180

UiT Norges arktiske universitet

UiT

Universitetet i Tromsø

Universitetet i Tromsø, UiT, er verdens nordligste og Norges arktiske universitet. 1. januar 2016 inngikk skolen en fusjon med Høgskolen i Narvik og Høgskolen i Harstad, og visjonen er å skape et nasjonalt og internasjonalt kraftsenter for kompetanse, vekst og nyskaping i nordområdene.

Universitetet i Tromsø har ca. 15 000 studenter og rundt 3 500 ansatte, og tilbyr over 350 studier fra ni ulike fagområder. Som alle universitet i Norge, har Universitetet i Tromsø forskning, utdanning og formidling som sine hovedoppgaver.

UiT har campuser i Tromsø, Alta, Hammerfest, Kirkenes, Harstad og Narvik.

Vis alle utdanninger fra UiT Norges arktiske universitet

Kontaktinformasjon til UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet

Universitetet i Tromsø
9037 Trømsø

Tlf: 77 64 40 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!