Vis studentum.no som: Mobil

Engelsk

So you think you can . . . nei stopp litt!  So you think you know enough English? Du tror kanskje du er god nok i engelsk allerede? Det er mange som synes de er fullært hvis de kan lese og snakke språket sånn noenlunde. Men da går du glipp av noe! Det å studere engelsk kan bli et møte med et utrolig rikt og mangefasettert språk og mange forskjellige land og kulturer i den store engelsktalende verden. Det kan bli et livslangt kjærlighetsforhold der du aldri slutter å overraskes over språkets variasjonsmuligheter og de enestående kulturskattene som finnes i den engelskspråklige litteraturen.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium i engelsk

Studiepoeng (ECTS)

60

UiT Norges arktiske universitet

UiT

Universitetet i Tromsø

Universitetet i Tromsø, UiT, er verdens nordligste og Norges arktiske universitet. 1. januar 2016 inngikk skolen en fusjon med Høgskolen i Narvik og Høgskolen i Harstad, og visjonen er å skape et nasjonalt og internasjonalt kraftsenter for kompetanse, vekst og nyskaping i nordområdene.

Universitetet i Tromsø har ca. 15 000 studenter og rundt 3 500 ansatte, og tilbyr over 350 studier fra ni ulike fagområder. Som alle universitet i Norge, har Universitetet i Tromsø forskning, utdanning og formidling som sine hovedoppgaver.

UiT har campuser i Tromsø, Alta, Hammerfest, Kirkenes, Harstad og Narvik.

Vis alle utdanninger fra UiT Norges arktiske universitet

Kontaktinformasjon til UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet

Universitetet i Tromsø
9037 Trømsø

Tlf: 77 64 40 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!