Vis studentum.no som: Mobil

Utøvende musikk - Årsstudium

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Ja

Utøvende musikk - Årsstudium

Årstudiet i utøvende musikk ved Universitetet i Stavanger er et ettårig og frittstående program med ulike kombinasjoner av spesialiserte praktiske emner i utøvende musikk.

Emner fra Årsstudium i utøvende musikk kan ikke innpasses i en Bachelorgrad.

Årsstudiet i utøvende musikk retter seg mot søkere i avsluttende år av videregående skole i musikk, dans, drama eller folkehøgskole, og andre som er interessert i et første kjennskap til utøvende musikkstudier. En sentral del av utdanningene er workshops, konserter, deltakelse i mesterklasser og individuelle timer med hovedinstrumentlærer.

Opptakskrav/Søknad

  • Generell studiekompetanse
  • Bestått språkkrav i norsk og engelsk
  • Bestått opptaksprøve

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetet sin enhet for etter- og videreutdanning.

Studentliv 

På UiS kan du være aktiv i studentorganisasjoner og linjeforeninger som er knyttet til ditt fakultet, engasjere deg i studentenes rettigheter i studentorganisasjonen StOr eller jobbe i studentmediet SmiS. Ved å engasjere deg får du mange venner på tvers av studiene og du vil opparbeide deg et sosialt og nyttig nettverk.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!