Vis studentum.no som: Mobil

Service Leadership in International Business - Master

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Stavanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Service Leadership in International Business – Master

Vil du jobbe med ledelse og utvikling av servicebedrifter? I et internasjonalt miljø? Er du positiv, engasjert og villig til å påta deg lederansvar? Da er masterprogrammet i Service Leadership in International Business perfekt for deg!

Studiet gir deg solid kompetanse innfor strategi, ledelse, og tjenesteinnovasjon, med spesielt fokus på servicenæringene og internasjonale forhold.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad med minimum 80 studiepoeng fordypning innen hotelledelse, restaurantledelse, reiselivsledelse, administrasjon, økonomi eller tilsvarende.

Det er satt en nedre karaktergrense for opptak på C.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!