Vis studentum.no som: Mobil

Risikostyring - Master

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Stavanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Master i risikostyring

Masterstudiet i risikostyring gir et sterkt faglig grunnlag og toppkompetanse innen risikostyring. Studieprogrammet har en internasjonal profil med studenter fra hele verden.

Risikostyring er mye brukt i næringslivet/privat sektor, for eksempel i energi, petroleums- og prosessindustrien, innen bank/finans, og i IKT-sektoren; så vel som i offentlig sektor, for eksempel i by- og regionalplanlegging, i planlegging og drift av kritisk infrastruktur, og i helsevesenet.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad i ingeniørfag eller tilsvarende i henhold til forskrift om rammeplan for treårig bachelor i ingeniørfag, eller tilsvarende med minimum 30 studiepoeng i matematikk/statistikk hvor 5 studiepoeng skal være statistikk.

Det er satt en laveste gjennomsnittskarakter for opptak på C.

Søkere som fullfører bachelorgraden i søknadssemesteret kan få tilbud om betinget opptak på de 150 studiepoengene oppnådd i de første fem semestrene av bachelorgraden. Søkerne må da dokumentere at de har full studieprogresjon samt utdanningsplan for vårsemesteret. I betingelsen for opptaket, må søker fullføre bachelorgrad og dokumentere dette innen 1. juli for at tilbudet skal være gjeldende.

Studiefakta, Tittel m.m

Master i teknologi / Sivilingeniør (120 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!