Vis studentum.no som: Mobil

Realfagskurs halvårig

Universitetet i Stavanger

Realfagskurs halvårig

Vil du bli ingeniør og har generell studiekompetanse, men mangler fordypning i matematikk og/eller i fysikk? Da kan realfagskurset ved Universitetet i Stavanger være løsningen for deg.

Realfagskurset er for deg som har generell studiekompetanse, men som mangler fordypning i matematikk (R1/R2) og/eller fysikk (FY1) fra videregående skole. Med generell studiekompetanse og realfagskurs kvalifiserer du for opptak til bachelor og 5-årig master/ sivilingeniør.

Velger du det halvårige tilbudet ved UiS må du være klar over at studietiden brukt på to fag vil være som et fulltidsstudium å regne.

Fleksible løsninger

Kurset kan kombineres med jobb. Undervisningen foregår normalt på ettermiddagstid, og vi tilbyr fleksible nettløsninger. Alle forelesningene streames og kan sees når og hvor du vil.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller fullført og bestått fagskoleutdanning i tekniske fag etter lov om fagskoler av 2003.  Utdanningen må være normert til to års fulltidsutdanning og godkjent av Nokut.

Studiefakta, Tittel m.m

Forkurs til ingeniørutdanning.

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetet sin enhet for etter- og videreutdanning.

Studentliv 

På UiS kan du være aktiv i studentorganisasjoner og linjeforeninger som er knyttet til ditt fakultet, engasjere deg i studentenes rettigheter i studentorganisasjonen StOr eller jobbe i studentmediet SmiS. Ved å engasjere deg får du mange venner på tvers av studiene og du vil opparbeide deg et sosialt og nyttig nettverk.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!