Vis studentum.no som: Mobil

Offshore feltutvikling - Master

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Stavanger
Ja

Om utdanningen

Master i teknologi, offshore feltutvikling

Dette er et dobbelt masterprogram i offshore feltutvikling mellom Universitet i Stavanger og Gubkin Russian State University of Oil and Gas, Moscow. Studenter som blir tatt opp til dette programmet skal studere ved begge universitetene. Studiet passer godt for deg som er interessert i å kombinere ulike ingeniørdisipliner som offshore feltutvikling, miljøvennlig teknologiutvikling i arktiske strøk samt undervannsteknologi.

Utdanningen vil gi deg en viktig og variert kjernekompetanse for en utfordrende og konkurransedyktig karriere i både offentlig og privat sektor. Programmet vil gi en unik kjennskap til både norske og russiske forhold i offshoresektoren.

Opptakskrav/Søknad

En bachelorgrad i maskinteknikk, bygg-/konstruksjonsteknikk, marinteknikk, offshoreteknologi, undervannsteknologi, prosessteknikk, materialteknikk eller tilsvarende grad vil kvalifisere til opptak.

For opptak er det påkrevd med minimum 30 ECTS i matematikk/statistikk. Søkere må demonstrere konkurransedyktige faglige standarder. Fakultetet har satt en minste gjennomsnittskarakter på C for opptak.

Søkere som fullfører bachelorgraden i søknadssemesteret kan få tilbud om betinget opptak på de 150 studiepoengene oppnådd i de første fem semestrene av bachelorgraden. Søkerne må da dokumentere at de har full studieprogresjon samt utdanningsplan for vårsemesteret. I betingelsen for opptaket, må søker fullføre bachelorgrad og dokumentere dette innen 1. juli for at tilbudet skal være gjeldende.

Studiefakta, Tittel m.m

Master i teknologi. 120 studiepoeng.

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!