Vis studentum.no som: Mobil

Norsk språk og kultur for internasjonale studenter, trinn 3 og 4

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Oppstart: Høst - Stavanger

Om utdanningen

Norsk språk og kultur for internasjonale studenter, trinn 3 og 4

Norsk språk og kultur for internasjonale studenter, trinn 3 og 4, er et heltidsstudium for studenter som ikke har norsk som førstespråk. Studieprogrammet består av emnene HNO 230 og HNO 240. Normert studietid er 1 år og gir totalt 60 studiepoeng.

Målet med studiet er å utvide kunnskaper og ferdigheter i norsk språk, kultur, litteratur og samfunn både reseptivt og produktivt med meget god presisjon i allmenne og faglige sammenhenger.

Opptakskrav/Søknad

Søkere må dekke krav om generell studiekompetanse, samt engelsk.

Krav til ferdigheter i norsk språk muntlig og skriftlig: B1. Dette kan dokumenteres med Norskprøven eller universitetseksamen.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium. 60 studiepoeng.

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!