Videre- og etterutdanning

Musikkproduksjon og opptaksteknikk

Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Musikkproduksjon og opptaksteknikk

Studiet er en unik utdanning for personer med en spesiell interesse for musikkproduksjon, opptak og lydteknologi. Gjennom studiet får man allsidig praksis, med særlig fokus på akustisk musikk. Som student vil du videreutvikle dine kunnskaper om opptaksteknikker og bruk av verktøy til innspilling av musikk under konserter og i studio. Praksisarenaene er mangfoldige og fakultetet har på vegne av utdanningen etablert et svært godt samarbeid med Stavanger konserthus, Stavanger Symfoniorkester, Stavanger Jazzforum, Folken og flere andre.

Denne videreutdanningen er et studium for deg som har spesiell interesse for musikkproduksjon og opptaksteknikk. Her får du praksis sammen med profesjonelle ensembler og musikere fra hele verden.

Studiet henvender seg spesielt til musikkarbeidere eller musikere med ulike erfaringer i fagfeltet. Undervisningen fordeles mellom individuell rådgivning, gruppearbeid i klasserom og praksis.

Under studiet får du erfaring med hvordan du best kan jobbe med forskjellige musikksjangre, og bidra i ulike musikkproduksjoner.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger

Highlights