Integrert Master

Konstruksjoner og materialer, 5-årig

Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Konstruksjoner og materialer, 5-årig

Masterstudiet i konstruksjoner og materialer bygger på 3+2-modellen. Som student følger du først et treårig bachelorprogram (maskin eller bygg, konstruksjonsteknikk) og deretter et toårig masterprogram innen konstruksjoner og materialer. Mastergraden kan kvalifisere til doktorgradsstudier i offshoreteknologi.

Maskiningeniør

I bachelorgradsprogrammet i maskin lærer du å foreta materialvalg og utvikle, dimensjonere og analysere mekaniske komponenter og konstruksjoner. Etter bacheloren fortsetter du med toårig master innen konstruksjoner og materialer med spesialisering enten i maskinkonstruksjoner eller fornybar energi for maskin.

Bygg, konstruksjonsteknikk

I bachelorprogrammet bygg, konstruksjonsteknikk vil du få undervisning i blant annet byggadministrasjon der du vil lære å gjennomføre, planlegge og utføre et byggeprosjekt. Etter bacheloren fortsetter du med toårig master innen konstruksjoner og materialer med spesialisering enten i byggkonstruksjoner eller i offshorekonstruksjoner.

Du er kanskje også interessert i:

  • Byplanlegging master 5 år
  • Kybernetikk og robotteknologi master 5 år
  • Marin- og offshoreteknologi master 5 år

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger

Highlights