Vis studentum.no som: Mobil

International Hospitality Management - Master

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Stavanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

International Hospitality Management - Master

Vil du jobbe med ledelse og utvikling av servicebedrifter? I et internasjonalt miljø? Er du positiv, engasjert og villig til å påta deg lederansvar? Dersom svarene dine er «ja», «ja» og «ja» er masterprogrammet i International Hospitality Management perfekt for deg!

Dette studiet gir deg kompetanse innenfor service og ledelse med spesielt fokus på hotell og reiseliv. Det blir lagt vekt på både teamarbeid og individuelt arbeid for å stimulere til god forståelse av hva det er å være en moderne leder.

Viktige elementer i studiet er problembasert læring og prosjektbasert undervisning med interaktiv bruk av digitale kilder. Dette er et fulltidsstudium med muligheter til å ta utveksling i utlandet.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad med minimum 80 studiepoeng fordypning innen hotelledelse, restaurantledelse, reiselivsledelse, økonomi eller administrasjon.

Søkere med bachelorgrad innenfor andre områder kan vurderes for opptak.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetet sin enhet for etter- og videreutdanning.

Studentliv 

På UiS kan du være aktiv i studentorganisasjoner og linjeforeninger som er knyttet til ditt fakultet, engasjere deg i studentenes rettigheter i studentorganisasjonen StOr eller jobbe i studentmediet SmiS. Ved å engasjere deg får du mange venner på tvers av studiene og du vil opparbeide deg et sosialt og nyttig nettverk.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!