Vis studentum.no som: Mobil

Industriell økonomi - master 5 år

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Integrert Master
Stavanger
5 år / 10 semestre
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Industriell økonomi - master 5 år

Studiet er en kombinasjon av bachelor i ingeniørfag de tre første årene og teknisk og økonomisk påbygg til master i teknologi de siste to årene. Du velger blant bachelorutdanningene Bygg, Data, Automatisering og elektronikkdesign, Energi- og petroleumsteknologi, Geovitenskap og energiressurser, Kjemi og miljø og Maskin.

Masterstudiet består av felles metodeemner, og emnepakker med spesialiseringer i økonomi og ledelse og ingeniørfaglig fordypning. Det er vekst i fornybarmarkedet, bedre politiske rammevilkår og synkende priser på fornybarteknologi – områder som du kan fordype deg i innen industriell økonomi.

Du står relativt fritt til å komponere egen profil basert på dine faglige interesser. Masteroppgaven skrives vanligvis i samarbeid med en bedrift. Etter fullført mastergrad er det mulig å søke opptak til doktorgradsprogrammet i risikostyring og samfunnssikkerhet.

Tverrfaglig

Krysningen av økonomi- og ledelsesfag sammen med ingeniørfaglig fordypning har få paralleller innenfor høyere utdanning i Norge. Du vil lære å løse komplekse problemstillinger i tverrfaglige team, og å analysere tekniske og økonomiske problemer på en integrert måte. Den tverrfaglige kompetansen gir deg kunnskap til å løse tunge faglige utfordringer og lede avanserte prosjekter. "Indøkere" er godt rustet til å jobbe med og å kommunisere løsningsalternativer på kompliserte problemstillinger til ledere med både teknologi- og økonomibakgrunn.

Bygg, Data, Elektro, Kjemi og miljø, Maskin eller Petroleum

Du velger blant bachelorutdanningene Bygg, Data, Elektro, Kjemi og miljø, Maskin eller Energi- og petroleumsteknoliogi. Masterstudiet består av felles metodeemner, og emnepakker med spesialiseringer i økonomi og ledelse og ingeniørfaglig fordypning. De ingeniørfaglige emnene består normalt av en forhåndsgodkjent pakke som gir en ytterligere fordypning i den fagretningen du hadde på bachelornivå. Etter fullført mastergrad er det mulig å søke opptak til doktorgradsprogrammet i risikostyring og samfunnssikkerhet.

Du er kanskje også interessert i:

  • Byplanlegging master 5 år
  • Konstruksjoner og materialer master 5 år

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!