Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Bachelor

Idrettsvitenskap - bachelor

Varighet
3 år / 6 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år / 6 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Idrettsvitenskap - bachelor

På bachelorprogrammet i idrettsvitenskap utvikler du ferdigheter som instruktør og du lærer å veilede ulike idrettsgrupper. Hvordan planlegge, tilrettelegge, gjennomføre, veilede og vurdere allsidig fysisk aktivitet? På bachelorprogrammet i idrettsvitenskap utvikler du ferdigheter som instruktør og du lærer å veilede ulike aktivitetsgrupper og idrettsgrupper. Du tilegner deg kunnskaper fra idrettspedagogikk, idrettspsykologi, fysiologi, treningslære, ernæring og treningsledelse, og utvikler ferdighetene dine om lek, dans, ulike idretter og friluftsliv.

Studiet utfordrer deg til refleksjon over idrettens verdier og forståelse for betydningen fysisk aktivitet har for barn og unges motoriske utvikling og helse. Idrettsstudiet stimulerer også til selvstendig og kritisk arbeid med idrettsfaglige problemstillinger.

I løpet av utdanningen skal du søke på en fordypning innen retningene trener/personlig trener eller friluftsliv, slik at du kan få spisset kompetansen på det feltet du er mest interessert i.

Det moderne sportssenteret på campus tilbyr gode fasiliteter for læring og trening. I tillegg finnes det mange spennende aktivitetsarenaer i universitetets nærområde, som mulighet for ulike ballspill, surfing langs jærstrendene og kort vei til fjell med klatring og muligheter for skigåing.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger

Highlights