Vis studentum.no som: Mobil

Helsevitenskap - Master

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Master, 2 år
Stavanger
2 år, 120 studiepoeng
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Søknadsfrist: 15. april
Klasserom

Helsevitenskap - Master

Master i helsevitenskap

Master i helsevitenskap er et toårig fulltidsstudium for deg som har bachelor/grunnutdanning innen helse eller sosialfag og ønsker å videreutvikle din kompetanse i akademisk retning.

Som helseviter får du kompetanse til å være med å utvikle helse- omsorgs- og sosialtjenesten som står overfor komplekse utfordringer i møte med endrede behov i samfunnet.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad i helse- og/eller sosialfag (sykepleie, vernepleie, ergoterapi, fysioterapi, bioingeniør, ernæringsfysiologi, radiografi, sosialt arbeid eller barnevern) eller tilsvarende 3-årig grunnutdanning innenfor disse områdene med 80 sp fordypning eller en integrert utdanning av 120 sp omfang.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!