Vis studentum.no som: Mobil

Forkurs for ingeniørutdanning

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
1 år / 2 semester
Forkurs
Oppstart: Høst - Stavanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Forkurs for ingeniører

Vil du bli ingeniør, men mangler formell kompetanse i ett eller flere fag? Da kan fullt forkurs for ingeniørutdanningen ved Universitetet i Stavanger (UiS) være løsningen for deg.

Forkurs for ingeniører- og sivilingeniørutdanning er for deg med yrkesfaglig videregående utdanning (fagbrev), uten studiespesialisering. Undervisningen foregår på ettermiddagstid, og kurset kan kombineres med jobb.

Det er fire obligatoriske samlinger i løpet av kurset. Disse legges til fredag/lørdag og studenten kan selv velge hvilken han eller hun ønsker å møte på.

Opptakskrav/Søknad

Bestått og fullført yrkesfaglig videregående utdanning, uten påbygg til generell studiekompetanse, eller praksisfagbrev, eller realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Forkurs for ingeniørutdanning.

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!